Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Informatiemanagement

-

Informatiemanagement

Heeft u ook wel eens het idee dat u niet op het juiste moment over de juiste informatie beschikt? Onze informatiemanagers kennen als geen ander het belang van de beschikbaarheid van de juiste informatie, op de juiste tijd en plaats. Samen met u bestudeert onze informatiemanager de informatiebehoefte, de procesgang en de ICT-infrastructuur.
 

De informatiemanager van Daadkracht adviseert u bij de inrichting van uw bedrijfsproces, waarbij de optimale afstemming tussen de informatiebehoefte van het management, de informatiebehoefte van de werkvloer en de beschikbare “technische” voorzieningen het uitgangspunt zijn. Onze ervaring is dat deze aanpak snel leidt tot een verbetering in de aansturing, efficiëntere manier van werken en toename van de kwaliteit.

Meer informatie
Bent u benieuwd wat informatiemanagement voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs op 024 344 6288 of mail naar info@daadkracht.nl.  Wij komen graag een keer langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.