Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Beheer Decentrale Regelgeving

-

Beheer Decentrale Regelgeving

Levert het actueel houden van uw online geplaatste regelgeving in de CVDR ook wel eens problemen op? Of het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internetpublicatie? Daadkracht neemt het beheer van uw regelgeving voor u uit handen.

Beheer 

Doorgaans stelt uw organisatie per jaar 20 tot 30 regelingen of wijzigingen hierop vast. Om hier het beheer op uit te voeren moet u kennis bijhouden en capaciteit beschikbaar stellen. Dit kost energie, tijd en geld. U kunt er echter ook voor kiezen om het beheer uit te besteden. Daadkracht verzorgt dan voor u de volgende zaken:

  • inventarisatie van uw regelgeving;

  • het consolideren en metadateren van uw regelgeving;

  • publicatie van uw regelgeving;

  • het bijhouden van relevante ontwikkelingen.

Met het uitbesteden van het beheer borgt u de kwaliteit van uw regelgeving, heeft u een garantie op een correcte en volledige publicatie van uw regelgeving en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de beschikbaarheid van medewerkers. Deze dienstverlening biedt Daadkracht zowel op permanente als op ad hoc basis. Daadkracht heeft daarbij ervaring met de CVDR, maar ook met applicaties van andere leveranciers.

 

Waarom?

U blijft voldoen aan de wettelijke verplichting om vanaf 01-01-2011 alle algemeen verbindende voorschriften te te publiceren in de CVDR.

Het onderhoud is lastig omdat er vaak niet een echte probleemeigenaar aangewezen is binnen overheidsorganisaties en het publiceren van wet- en regelgeving voor de meeste ambtenaren incidenteel werk is. Het is lastig het onderhoud bij een specifieke medewerker neer te leggen omdat voor het onderhoud zowel juridische kennis als internetvaardigheden vereist zijn.

 

Voor wie?

Alle overheden die de beschikbaarheid en kwaliteit van hun wet- en regelgeving op internet willen waarborgen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening, download onze flyer (pdf, 864KB), of neem contact met Bart-Jan Flos of Denise Wassink.
T: 024-344 6288
E: wettenbank@daadkracht.nl