Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Ondersteuning

-

Ondersteuning

Is uw procesmanager ziek of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig?

De procesmanager van Daadkracht werkt mee aan een efficiëntere manier van werken en creëert grip op de kwaliteit en aansturing van uw afdeling/organisatie.
 

Lees verder

Is uw informatiemanager ziek of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? De informatiemanagers van Daadkracht hebben ruime ervaring binnen de gemeentelijke overheid en kennen als geen ander het belang van de beschikbaarheid van de juiste informatie, op de juiste tijd en plaats.
 

Lees verder

Niet alleen in het beleidsvormingsproces maar ook in de realisatie van uw doelstellingen kan Daadkracht een partner zijn voor uw organisatie! Daadkracht beschikt over Prince2 ® gecertificeerde programmamanagers die het implementatie traject of programma voor u kunnen begeleiden.

Lees verder

Tijdelijk opzoek naar een projectmanager? Onze projectmanagers nemen het projectmanagement voor u uit handen.

Lees verder

Levert het actueel houden van uw online geplaatste regelgeving in de CVDR ook wel eens problemen op? Of het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internetpublicatie? Daadkracht neemt het beheer van uw regelgeving voor u uit handen.

Lees verder

Onze beleidsadviseurs adviseren uw organisatie op bestuurlijk niveau over de implementatie van elektronische dienstverlening.

Lees verder

Bent u op zoek naar een webmaster die uw team komt versterken? De webmasters van Daadkracht beheren tijdelijk of voor langere tijd uw website. Samen met u versterken we het beheer van uw website.

Lees verder

Wilt u in contact blijven met uw burgers en bedrijven? De communicatieadviseurs van Daadkracht kunnen u ondersteuning bieden in het verbeteren van uw communicatie. Samen met u werken we aan een open en toegankelijke overheid.

Lees verder

Zoekt u ondersteuning bij de redactionele werkzaamheden voor uw website? De redacteuren van Daadkracht kunnen uw team tijdelijk of voor langere tijd komen versterken. Samen met u verzorgen we de teksten voor uw website.

Lees verder