Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Procesmanagers

-

Procesmanagers

Is uw procesmanager ziek of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig?

De procesmanager van Daadkracht werkt mee aan een efficiëntere manier van werken en creëert grip op de kwaliteit en aansturing van uw afdeling/organisatie.
 

Onze procesmanagers hebben ruime ervaring met het beschrijven en optimaliseren van gemeentelijke bedrijfsprocessen. De procesmanager maakt snel inzichtelijk hoe de hazen lopen en kan daarbij gebruik maken van de procesmethodiek van Daadkracht.


De procesmanager werkt haar processen uit op basis van BPMn. BPMn wordt vanuit de GEMMA procesarchitectuur voorgeschreven. In samenwerking met u zorgt de procesmanager voor een optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

Procesgericht werken schept de mogelijkheid tot:

  • het sturen op basis van prestatie indicatoren;

  • het verstrekken van statusinformatie;

  • het bewaken van de doorlooptijden.

Invoeren van procesgericht werken legt de basis voor het proces van continue verbetering van uw organisatie en dienstverlening. De wijze waarop Daadkracht Advies de processen beschrijft past binnen het generieke zaakmodel van Egem (nu KING).

Meer informatie
Bent u benieuwd wat de procesmanagers van Daadkracht voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs op 024 344 6288 of mail naar info@daadkracht.nl. Wij komen graag een keer langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.