Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Burgeronderzoek.nl

-

Burgeronderzoek.nl

Wilt u de meningen van uw burgers eenvoudig peilen? Maar u wilt geen stapels papieren en enveloppen naar uw burgers versturen? Dan is Burgeronderzoek.nl, een webdienst van Daadkracht, een goede oplossing voor u. Met Burgeronderzoek.nl maakt u in een handomdraai een compleet online onderzoek. Geheel in de huisstijl van uw organisatie en met uw eigen vragen. Via Burgeronderzoek.nl neemt u ieder onderzoek af zonder ook maar één postzegel te plakken!

Wat houdt Burgeronderzoek.nl in?
Burgeronderzoek.nl is een webdienst waarmee u online onderzoek uitvoert. U maakt in een handomdraai een digitaal onderzoek in uw huisstijl en met uw vragen. U kunt met Burgeronderzoek.nl snel, gemakkelijk en eenvoudig een geheel onderzoek opzetten, versturen en analyseren.

Mogelijkheden
U maakt met de webdienst ieder onderzoek dat u wilt uitvoeren: kwaliteitsonderzoeken, enquêtes of klanttevredenheidsonderzoeken. De mogelijkheden zijn legio: u maakt onbeperkt onderzoeken en vragen. U werkt met open en gesloten onderzoeken. En u stelt open en meerkeuzevragen met uw eigen antwoordopties.

Groot bereik
Met Burgeronderzoek.nl verstuurt u per e-mail snel uw onderzoek. Via e-mail of een link op uw website nodigt u respondenten uit om deel te nemen aan het onderzoek. U kunt 50.000 respondenten bereiken en maximaal tien beheerders toegang geven tot het onderzoeksinstrument.

Analyse en rapportage
Binnen de webdienst heeft u veel mogelijkheden voor analyse en rapportage. Zo kunt u de voortgang van uw onderzoek volgen. U krijgt via grafieken inzicht in de resultaten. Met de exportfunctie naar de programma’s SPSS en Excel voert u zelf de analyse en rapportage uit.

Burgerpanel
U stelt met Burgeronderzoek.nl ook gemakkelijk een burgerpanel in. U benadert dit burgerpanel om periodiek digitaal vragen te beantwoorden over gemeentelijke onderwerpen. Met het panel peilt u op elk gewenst moment de mening van uw burgers. Daadkracht ondersteunt u met de inrichting en onderhoud van uw burgerpanel.

Geen software
Burgeronderzoek.nl is een webdienst die draait op een centrale server. Overal waar u over internet beschikt, kunt u de dienst gebruiken. Voor Burgeronderzoek.nl is geen installatie van software nodig. Uiteraard is het programma geschikt voor mobiel onderzoek met behulp van een handheld pc (PDA) of laptop.

Voor wie?
Burgeronderzoek.nl is bedoeld voor overheden die professioneel online onderzoek willen uitvoeren.

Waarom?


  • Met Burgeronderzoek.nl maakt u voordelig ieder online onderzoek naar keuze;
  • U verstuurt met Burgeronderzoek.nl uw onderzoek snel en gemakkelijk per e-mail;
  • Met Burgeronderzoek.nl analyseert en rapporteert u zelf eenvoudig de resultaten.


Wat kost het?U maakt al gebruik van Burgeronderzoek.nl vanaf € 1.500,00 per jaar (excl. btw).

Meer informatie
Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden die Burgeronderzoek.nl u biedt, of wat Daadkracht voor u kan betekenen bij het uitzetten van een onderzoek, kunt u contact opnemen met Ageeth de Jager - de Lange, 024-344 6288 of a.dejager@daadkracht.nl. U kunt ook de flyer Burgeronderzoek.nl downloaden.