Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Opleidingen

-

Opleidingen

Wilt u zeker weten dat uw organisatie integer omgaat met informatie, dat uw kritische informatie beschikbaar en betrouwbaar is. Met de vergaande digitalisering en het steeds flexibeler inzetten van medewerkers nemen de risico’s op het oneigenlijk gebruik en het verlies van informatie toe!

Lees verder

Zoekt u een aanpak om uw IT infrastructuur te beheren? Daadkracht verzorgt voor uw systeembeheerders een interactieve workshop voor het inrichten van het beheer van IT uw infrastructuur.
 

Lees verder

Zoekt u een methode voor het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen? Een methode die aansluit bij de richtlijnen van de GEMMA procesarchitectuur en een basis legt voor het zaakgericht werken? Met de procesmanagement training van Daadkracht legt u een kennisfundament voor het procesmanagement binnen uw organisatie.

Lees verder

Zoekt u een manier om uw informatievoorziening af te stemmen op de informatie behoefte? Een manier die u helpt om de synergie tussen uw ICT-voorziening en uw bedrijfsprocessen te bewaken, af te stemmen en te optimaliseren? Daadkracht verzorgt voor uw informatiemanagers en functioneel beheerders een interactieve training voor het vormgeven van het beheer van uw informatievoorziening op basis van BiSL.

Lees verder

Daadkracht verzorgt voor uw informatiemanagers en applicatiebeheerders een interactieve training voor het beheer van informatiesystemen.

Lees verder

Wilt u grip krijgen op uw projecten?  Prince2® is beproefde methode die binnen overheidsorganisaties veel wordt gebruikt om de projectrisico’s te beperken en doelstellingen te realiseren.

 

Lees verder

Hoe schrijf ik een tekst voor een beeldscherm? Waar moet ik op letten als ik een tekst voor een website schrijf? Hoe voldoe ik aan de webrichtlijnen? Een beeldscherm stelt nu eenmaal andere eisen aan een tekst dan papier. We lezen een tekst op een beeldscherm 25% langzamer dan van papier. Wilt u leren hoe u professionele teksten schrijft voor een website? Daadkracht geeft trainingen Kort en Krachtig Schrijven. In deze trainingen krijgt u antwoord op al uw vragen en tips en adviezen uit de praktijk.

Lees verder

Hoe gebruikersvriendelijk is uw website eigenlijk? Begrijpen burgers, ondernemers en instellingen de navigatie, wat vinden ze van de vormgeving, begrijpen ze wat u schrijft? Welke verwachtingen hebben zij rondom gemeentelijke online dienstverlening? Zijn ze tevreden over de geboden kwaliteit en kwantiteit van het huidige aanbod? Welke wensen leven er, wat dient te worden verbeterd?

Lees verder