Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - De fusiegemeente Hollands Kroon b...

  • Home /
  • Ons werk /
  • De fusiegemeente Hollands Kroon bevordert samenwerking met Intranet 2.0
-

De fusiegemeente Hollands Kroon bevordert samenwerking met Intranet 2.0

Daadkracht gaat voor de fusiegemeente Hollands Kroon het  intranet 2.0 implementeren om de samenwerking tussen de fusiegemeenten te bevorderen. De gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer gaan per 1 januari 2012 fuseren tot de nieuwe gemeente Hollands Kroon. De fusiegemeente verbetert de interne communicatie en kennisdeling door gebruik te maken van een dynamisch sociaal intranet. 
 

Intranet 2.0 als medewerkersportaal
Het intranet gaat de digitale startpagina vormen, van waaruit medewerkers alle benodigde informatie over hun werk, projecten en collega’s kunnen vinden. Het intranet 2.0 vormt zo het portaal voor de medewerkers van de nieuwe gemeente Hollands Kroon.

Intranet 2.0 is sociaal en persoonlijk
De mogelijkheid om zelf op eenvoudige wijze informatie op het intranet te plaatsen, bevordert de participatie. Het gebruik van een eigen persoonlijk profiel, blogs en de mogelijkheid om te reageren op berichten van anderen brengt mensen bij elkaar en stimuleert de dialoog. Intranet 2.0  biedt  medewerkers een veilige omgeving voor de samenwerking met collega´s en het delen van informatie en ideeën.

Meer informatie
Voor meer informatie over Intranet 2.0 kunt u contact opnemen met Christian Schilder op 024 344 62 88 of c.schilder@daadkracht.nl.