Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Hillegom lanceert Vraag Antwoord ...

  • Home /
  • Ons werk /
  • Nieuws /
  • Hillegom lanceert Vraag Antwoord Combinaties op intranet 2.0
-

Hillegom lanceert Vraag Antwoord Combinaties op intranet 2.0

De gemeente Hillegom heeft de Vraag Antwoord Combinaties gelanceerd op haar interactieve intranet 2.0. Medewerkers kunnen via inline editing (via de voorkant van het intranet) met een paar muisklikken een Vraag- Antwoord Combinatie aanmaken en publiceren. 

Dienstverlening krijgt impuls met intranet 2.0
Doelstelling van de gemeente is om de dienstverlening een impuls te geven. De medewerkers van het Klant Contact Centrum kunnen via het intranet 2.0 de Vraag-Antwoord Combinatie opzoeken en zo direct vragen van inwoners afhandelen. De gemeente kan ook de landelijke Antwoord Content Collectie inlezen om ook informatie van andere overheden op haar intranet te publiceren. De gemeente maakt al gebruik van de intranet 2.0 module van Daadkracht, waar medewerkers ook via de voorkant van het intranet ondermeer informatie kunnen plaatsen over henzelf, hun werkgebied en hun projecten.

Koppeling Active Directory en Blogs 2.0 module
Met de realisatie van de VAC 2.0 module staat het volgende project direct weer voor de deur. Daadkracht gaat voor het intranet 2.0 ook een koppeling met Active Directory realiseren. De koppeling zorgt ervoor dat medewerkers met hetzelfde wachtwoord op intranet kunnen inloggen als op het gemeentelijke netwerk.

Tweede onderdeel van de koppeling is dat gegevens van medewerkers automatisch in het intranet worden ingelezen. Zo heeft de gemeente altijd de meest actuele informatie van medewerkers op het intranet beschikbaar en hoeft de gemeente personeelsinformatie maar op één plaats te beheren. Uiteraard heeft de medewerker via de intranet 2.0 module ook de mogelijkheid om zijn/haar persoonlijke gegevens verder aan te vullen.

Ook gaan Hillegom en Daadkracht de nieuwe blogs 2.0 module integreren op het intranet. Deze module maakt het ondermeer mogelijk dat iedere medewerker kan reageren op pagina’s binnen het intranet 2.0 en een eigen blogpagina kan aanmaken.

Meer info?
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons interactieve intranet 2.0? Neemt u dan contact op met Cornelis Hardenberg, 024-3446288 of stuurt u een e-mail naar info@daadkracht.nl.