Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Webdiensten

-

Webdiensten

Daadkracht gaat voor de fusiegemeente Hollands Kroon het  intranet 2.0 implementeren om de samenwerking tussen de fusiegemeenten te bevorderen. De gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer gaan per 1 januari 2012 fuseren tot de nieuwe gemeente Hollands Kroon. De fusiegemeente verbetert de interne communicatie en kennisdeling door gebruik te maken van een dynamisch sociaal intranet. 
 

Lees verder

De gemeente Beesel werkt aan verbetering van haar dienstverlening. De gemeente wil antwoord kunnen geven op overheidsbrede vragen. Als eerste stap in het ontwikkelproces heeft de gemeente haar website www.beesel.nl vernieuwd. Daadkracht ondersteunt de gemeente Beesel bij het doorontwikkelen van de e-gemeente. 

Lees verder

Op 3 oktober is de gemeente Nijmegen live gegaan met het online publiceren van bekendmakingen in het Daadkracht CMS. Naast het verbeteren van de dienstverlening aan inwoners en bedrijven realiseert de gemeente Nijmegen ook  een grote besparing op de kosten voor plaatsing in het huis-aan-huis blad. Vanaf 1 november publiceert de gemeente Nijmegen alleen nog bekendmakingen waarvoor dit expliciet verplicht is in het huis-aan-huis blad.

Lees verder

Lees ook