Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Over ons

-

Het team van Daadkracht bestaat uit jonge mensen die de ambitie delen bij te dragen aan een steeds betere elektronische overheid. Op informele en energieke wijze werken we samen met onze klanten aan het verbeteren van dienstverlening aan de burger.

 

Daadkracht voert de olifant in het logo. Het dier staat symbool voor kracht, is betrouwbaar, intelligent, sympathiek en sociaal. Eigenschappen die bij onze medewerkers terug te vinden zijn. 

 

De adviseurs van Daadkracht zijn gedreven en nieuwsgierig en beschikken over uitgebreide ervaring met het ondersteunen van organisaties bij het verbeteren van de e-dienstverlening. De adviseurs van Daadkracht zijn door het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) gecertificeerd.

 

Daadkracht maakt bij de uitvoering van haar projecten gebruik van de PRINCE2® projectmethodiek. Alle adviseurs zijn dan ook PRINCE2® gecertificeerd.

 

Daadkracht bouwt aan de elektronische overheid. Advies, onderzoek, webdiensten en detachering gaan hierbij hand in hand. Sinds 1999 levert Daadkracht deze bouwstenen aan gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. Daadkracht bedient overheden met gedegen kennis en een (bestuurs)kundige blik.

 

Achter de naam Daadkracht zitten twee bedrijven. Daadkracht B.V. (sinds 1999) en Daadkracht Advies B.V. (sinds 2008).