Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Erwin Snijder

-

Erwin Snijder

Directeur

Hoe gaan overheidsorganisaties en politieke partijen om met hun snel veranderende omgeving en de wensen en behoeften van burgers?
Moet de overheid zichzelf opnieuw uitvinden door snel wijzigende omstandigheden?


Wat is je drive
Ik blijf me erover verbazen dat organisaties, of ze nu startend zijn of eeuwenoud, eigenlijk nooit af zijn. Met mijn bestuurskundige achtergrond en een gezonde dosis eigenwijsheid, humor en daadkracht wil ik een bijdrage leveren om overheidsorganisaties te laten excelleren in het nu en de toekomst.

 

Wat is je specialisme

Ik houd me bezig met het ontwikkelen van internetstrategieën voor overheden, e-citymarketing, e-dienstverlening, onderzoeken prestaties e-overheden, interactieve beleidsvormgingstrajecten, business consultancy, project- en productmanagement.

 

Waar heb je aan gewerkt

Als adviseur Overheid.nl heb ik meer dan 150 gemeenten begeleid bij het opzetten van een eerste gemeentelijke website. Heb in het kader van interactieve beleidsvormingstrajecten wethouders op zeepkisten gezet, enquêtes op bierviltjes in discoteken laten invullen en raddraaiers gesteund door hun ouders presentaties zien houden om hun trapveldje gerealiseerd te krijgen in hun buurt.  Als projectleider en adviseur ondersteun ik gemeenten bij het realiseren van hun e-dienstverlening met een pragmatische blik. Tot slot houd ik me bezig met productontwikkeling en aansturing van het Daadkracht team.

 

Waar ben je trots op

Het geeft me echt een kick om te zien hoe Daadkracht met alle medewerkers de meest fantastische projecten en producties voor onze klanten realiseren. Door het op maat toepassen van projectmethodieken zijn wij in staat een groot aantal projecten tegelijkertijd tot een succesvol einde te dirigeren. Keer op keer ben ik weer trots op het werk wat wij leveren.