Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Onze Mensen

-

Onze Mensen

ageeth

Ageeth de Jager - de Lange

Onderzoeker / adviseur

Ik maak me hard voor toegankelijke maar bovenal begrijpelijke informatie, of dat nu gaat om productinformatie van een gemeente of een rapport met onderzoeksresultaten.

arnold

Arnold Mulderij

Adviseur / projectleider

Ik beschik over uitgebreide ervaring met het ondersteunen van organisaties bij het verbeteren van de e-dienstverlening. Met gedrevenheid en nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen help ik organisaties bij het behalen van hun doelen.

bart-jan

Bart-Jan Flos

Directeur

Ik ben één van de oprichters van Daadkracht. De bedrijfsvoering van Daadkracht en Daadkracht Advies behoren tot mijn verantwoordelijkheid. Mijn specialisaties liggen op het gebied van onderzoek, CVDR en de GVOP.

bas

Bas van Rens

Adviseur / projectleider

Ervaren communicatie- en webadviseur. Specialist op het gebied van de Webrichtlijnen, CVDR, elektronisch bekendmaken en contentstrategie. Geroutineerd in het adviseren en begeleiden van overheden bij het realiseren van nieuwe websites.

chris

Christian Schilder

Adviseur / projectleider

Voordat ik bij Daadkracht in dienst ben gegaan ben ik vele jaren werkzaam geweest bij een gemeente. Ik ken de mensen en ik ken de uitdagingen waar de gemeente voor staat. Ik vind het erg leuk om daar mijn bijdrage in te leveren!

cornelis

Cornelis Hardenberg

Adviseur / projectleider

Vanuit verschillende specialistische vakgebieden weet ik de verbinding te leggen tussen mensen, proces en inhoud en daarmee de kwaliteit naar een hoger plan te tillen.

denise

Denise Wassink

Adviseur / projectleider

Voor Daadkracht voer ik verschillende adviestrajecten en uiteenlopende projecten uit. Mijn expertise ligt met name op het gebied van de Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving (CVDR) en elektronisch bekendmaken.

Eric Jongeneelen

Eric Jongeneelen

Adviseur

Met een bestuurskundige achtergrond ben ik geïnteresseerd in bestuurlijke processen. Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer. Geen één organisatie is hetzelfde. Een oplossing op maat is een iedere keer een uitdaging.  

Erwin Snijder

Erwin Snijder

Directeur

Hoe gaan overheidsorganisaties en politieke partijen om met hun snel veranderende omgeving en de wensen en behoeften van burgers?
Moet de overheid zichzelf opnieuw uitvinden door snel wijzigende omstandigheden?

jack

Jack van der Goes

Directeur

Als een van de directieleden ben ik mede verantwoordelijk voor de realisatie van onze visie “Een degelijk adviesbureau dat zich door de bundeling van kennis op het bestuurlijke -, bedrijfskundige- en technisch vlak onderscheidt”. 

jamie

Jamie-Lee Swaen

Directiesecretaresse

Binnen Daadkracht vervul ik de functie secretaresse, ik heb een dienstverlenende instelling en ga zo accuraat mogelijk te werk.

Foto Josje Maatkamp

Josje Maatkamp

Medewerker beheer regelgeving

Binnen Daadkracht verzorg ik het beheer van regelgeving. Ik publiceer verordeningen van decentrale overheden zodat zij voldoen aan de Wet elektronische bekendmaking (Web).

thomas

Thomas Vossen

Adviseur / projectleider

De zoektocht naar pragmatische oplossingen op het raakvlak van techniek en bedrijfsvoering boeit me. Daarnaast ook het menselijke aspect in alle lagen van een organisatie dat hierbij komt kijken.

Tony Jans

Tony Jans

Adviseur / projectleider / problemmanager

Naast consultancy en projectleiding houd ik me ook bezig met procesoptimalisatie en problemmanagement.