Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - De gemeente Geldermalsen is aange...

-

De gemeente Geldermalsen is aangesloten op de CVDR

Daadkracht heeft de gemeente Geldermalsen ondersteund bij de aansluiting op de Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving (CVDR). De gemeente voldoet nu aan de wettelijke verplichting en ontsluit al haar algemeen verbindende voorschriften via de CVDR.

Het Wettenbank team van Daadkracht heeft de gemeente Geldermalsen geadviseerd over het ontsluiten van de regelingen en de publicatie van regelgeving in de CVDR uit handen genomen.


Daadkracht adviseert en ondersteunt een vijftigtal gemeenten en provincies van diverse grootte bij het inventariseren, digitaliseren, metadateren, consolideren en publiceren van de wet- en regelgeving. Daadkracht heeft ruime ervaring en inhoudelijke kennis van het project Wettenbank en bezit de technische kennis en techniek achter dit project. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Daadkracht haar klanten met een bewezen aanpak op maat kan helpen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectleider drs. Bart-Jan Flos via 024 – 344 62 88 en/of wettenbank@daadkracht.nl.