Sla menu over en ga naar de inhoud

Daadkracht voor de Overheid - Gemeente Beesel verbetert haar di...

  • Home /
  • Ons werk /
  • Gemeente Beesel verbetert haar dienstverlening
-

Gemeente Beesel verbetert haar dienstverlening

De gemeente Beesel werkt aan verbetering van haar dienstverlening. De gemeente wil antwoord kunnen geven op overheidsbrede vragen. Als eerste stap in het ontwikkelproces heeft de gemeente haar website www.beesel.nl vernieuwd. Daadkracht ondersteunt de gemeente Beesel bij het doorontwikkelen van de e-gemeente. 

Ontwikkeling van de e-gemeente
De website wordt een essentieel onderdeel van de organisatie en vormt een onmisbare schakel in de dienstverlening van de gemeente Beesel aan zowel haar inwoners, bedrijven en instellingen alsook haar eigen medewerkers. Daadkracht ondersteunt de gemeente met een pragmatische aanpak om te komen tot een interactief communicatie- en transactieplatform waarbinnen de gemeente zowel bezoekers als medewerkers informatie op maat biedt.

 

Nieuwe website
Op 11 januari heeft de gemeente haar nieuwe website www.beesel.nl gelanceerd. De gemeente Beesel maakt daarvoor gebruik van het geavanceerde Content Management Systeem, het Daadkracht Web Concept.

Homepage Beesel

 

Functionaliteiten
De nieuwe website biedt bezoekers de mogelijkheid om producten via DigiD digitaal aan te vragen en te betalen met de internetkassa. Daarnaast beschikt de gemeente over de mogelijkheid om aan te sluiten op de landelijke standaarden. Tevens biedt de website een Bestuursinformatiesysteem aan, met alle openbare bestuurlijke informatie.

 

Vormgeving
De vormgeving is een samenwerking tussen vorm en inhoud. De nieuwe vormgeving is rustig, helder en overzichtelijk. De designers van Daadkracht hebben bij het ontwerp rekening gehouden met de adviezen van de Webrichtlijnen.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tony Jans via 024 – 344 6288 of mail naar info@daadkracht.nl.