• Kerkenbos 1075 T, Nijmegen
  • 024 344 6288
  • info@daadkracht.nl
Team
U bent hier: Home \ Team
Ageeth de Jager
Ageeth de Jager
Adviseur, Onderzoeker
Ik maak me hard voor toegankelijke maar bovenal begrijpelijke informatie, of dat nu productinformatie is of een onderzoeksrapport. Ik droom van de dag waarop de overheid geen onbegrijpelijke brieven of formulieren meer stuurt!                                  
Bart-Jan Flos
Bart-Jan Flos
Directeur
Ik werk graag samen met mensen en zoek daarbij naar creatieve oplossingen. Ik houd daarbij graag het gewenste doel voor ogen, maar vind ook het proces daar naartoe belangrijk. Vanuit mijn bestuurlijk-juridische achtergrond ben ik zeer geïnteresseerd in alles wat met politiek en het openbaar bestuur te maken heeft.
Denise Jans - Wassink
Denise Jans - Wassink
Teamleider juridische dienstverlening
Complexe maatschappelijke vraagstukken vragen om vernieuwing en verbetering. Digitaliseren kan één van die vernieuwingen zijn, maar is voor overheden niet altijd makkelijk te realiseren. Ik neem overheden graag een deel van die zorg uit handen.
Erwin Snijder
Erwin Snijder
Directeur
Ik blijf me erover verbazen dat organisaties, of ze nu startend zijn of eeuwenoud, eigenlijk nooit af zijn. Met mijn bestuurskundige achtergrond en een gezonde dosis eigenwijsheid, humor en daadkracht wil ik een bijdrage leveren om overheidsorganisaties te laten excelleren.
Josje Maatkamp
Josje Maatkamp
Beheerder regelgeving en bekendmakingen
Door het publiceren van verordeningen en bekendmakingen op internet zijn deze toegankelijk voor een veel groter publiek. Ik ben er trots op dat ik bijdraag aan het toegankelijk maken van deze overheidsinformatie via internet.

Simon Smeets
Simon Smeets
Adviseur, Projectleider
Overheidsorganisaties staan voortdurend voor de uitdaging aan te blijven sluiten op een veranderende omgeving. Ik ga graag samen met organisaties op zoek naar antwoorden en oplossingen binnen het dynamische werkveld.                                             

Tessa Jacobs
Tessa Jacobs
Directiesecretaresse P&O
Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van een betrokken en dynamische organisatie waarbij ik verschillende bedrijfsprocessen hanteer en de werkzaamheden in goede banen mag leiden. Als spin in het web van de organisatie vind ik het belangrijk goed samen te werken.
Hester Salentijn
Hester Salentijn
Beheerder Regelgeving en Bekendmakingen
Het is een grote uitdaging voor lokale overheden om aan te blijven sluiten bij een snel veranderende omgeving. Nieuwe ontwikkelingen hebben voor een groot deel te maken met de noodzaak om steeds meer online te werken. Samen met mijn collega's van het Wettenbankteam ondersteun ik onze klanten graag bij de online publicatie van wet- en regelgeving.
Sander Wellinga
Sander Wellinga
Adviseur, Projectleider
De omgeving van de overheid verandert constant. Dit heeft gevolgen voor inrichting en functioneren van een organisatie. Ik krijg energie van het samen vinden van slimme oplossingen die de organisatie écht vooruit helpen.
Max Beens
Max Beens
Adviseur, Projectleider
Ik begeleid en adviseer overheidsorganisaties op het gebied van zaakgericht werken en combineer dit met een studie Information Sciences.
Bas van Rens
Bas van Rens
Directeur
Ik leer organisaties van buiten naar binnen te kijken.
Het geeft me veel voldoening wanneer ik een organisatie zo ver krijg dat ze naar haar klanten luistert, een groot deel van haar webcontent durft weg te laten en daarmee haar online dienstverlening verbetert.
Eric Jongeneelen
Eric Jongeneelen
Adviseur, Projectleider
Geen enkele organisatie is hetzelfde. Dat maakt de begeleiding en advisering in projecten uitdagend. Ik geniet ervan wanneer een slimme oplossing de mensen in een organisatie helpt.


Jack van der Goes
Jack van der Goes
Directeur
Kennis is macht maar kennis delen is machtiger. Door kennis te delen doe je inzichten op en krijg je dankbaarheid terug. Het bundelen van de juiste kennis op het juiste moment en daardoor de medewerkers van de gemeente sterker maken is de kern van mijn drive.
Elle van Dreumel
Elle van Dreumel
Beheerder Regelgeving en Bekendmakingen
Dankzij mijn opleiding tot Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening kan ik binnen het Wettenbankteam mijn juridische kennis meteen toepassen en organisaties helpen bij het online publiceren van regelgeving en zakelijke mededelingen.
Tamara Swint
Tamara Swint
Beheerder en adviseur regelgeving en bekendmakingen
Ik vind het belangrijk dat ik werkzaamheden verricht met maatschappelijke relevantie. Vanuit mijn juridische achtergrond ondersteun ik overheidsorganisaties graag bij het digitaliseren van hun regelgeving en bekendmakingen.
Thomas Vossen
Thomas Vossen
Adviseur, Projectleider
Ik hou van de uitdaging die komt kijken bij de zoektocht naar pragmatische oplossingen op het raakvlak van techniek en bedrijfsvoering. Ik haal voldoening uit het creëren van draagvlak voor mijn eigen initiatieven binnen verschillende lagen van een organisatie.
Annemiek Smulders
Annemiek Smulders
Beheerder Regelgeving en Bekendmakingen
Overheden zijn verplicht verordeningen en andere regelingen bekend te maken en te publiceren op internet. Door hen dat werk uit handen te nemen, kunnen zij zich concentreren op hun kerntaak. Dat vind ik belangrijk.
Diana Alblas
Diana Alblas
Adviseur, Projectleider
De overheid is voor mij een dynamische organisatie met een veelvoud aan klanten. Ik wil samen met de organisatie zorgen dat elke stukje informatie op het juiste moment voor de juiste persoon beschikbaar is.