Zaakgericht werken

Kennis
geeft
kracht

Kunnen inwoners en bedrijven digitaal zaken doen met jouw organisatie? Welke kanalen stel je beschikbaar? Welke statusinformatie stel je beschikbaar aan de klant? Zijn de processen eigenlijk wel geschikt voor zaakgericht werken? Werk je document- of procesgericht? Wat is je strategie; een gemeentebrede uitrol of gefaseerd?

Daadkracht heeft een unieke – in de praktijk bewezen – aanpak ontwikkeld die bijdraagt aan het maken van de juiste keuzes bij het invoeren van zaakgericht werken binnen de organisatie. Vanuit deze methodiek ondersteunen wij je graag bij het inrichten van het zaaksysteem en het ontwikkelen van e-diensten voor inwoners, bedrijven, maar ook het klantcontactcentrum. Wij denken graag met je mee bij het oplossen van vraagstukken.

De daad
bij het
woord

Waar kunnen we bij helpen?

Sample Heading

Inzicht in samenhang van bedrijfsprocessen

Sample Heading

Zicht op rollen en verantwoordelijkheden binnen processen

Sample Heading

Managementinformatie door het monitoren van processen

Sample Heading

Generieke beschrijving zaakafhandeling

Sample Heading

Inrichting e-diensten zodat e-formulieren goed aansluiten op uw mid- en backoffice om aanvragen volledig digitaal te kunnen afhandelen

Sample Heading

Inrichting zaaksysteem waarbij alle processen dezelfde generieke basis delen

Onze methodiek is gebaseerd op de richtlijnen van de GEMMA architectuur en het standaard generieke zaakmodel ZTC 2.0. Door gebruik te maken van generieke bouwstenen en deze te vertalen naar jouw organisatie ben je ervan verzekerd dat deze aansluiten op de landelijke richtlijnen. Zo leg je een sterke basis voor de ontwikkeling van de organisatie. Medewerkers Personeel en Organisatie worden standaard betrokken bij de organisatieverandering waarbij we gebruikmaken van het INK-verbetermodel voor de overheid.

UNIEKE KENNIS EN DIRECT INZETBAAR”

– Jorn de Jong, gemeente Rheden

Wat kunnen we
voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen