Allard – Talent bij servicecentrum MER

Talent
aan het
woord

Allard Huisman

Binnen Daadkracht Talent krijg ik de mogelijkheid om mij al werkende verder te ontwikkelen. Vier dagen per week ben ik bij de opdrachtgever, Servicecentrum MER, aan het werk. Hier ben ik projectcoördinator in verschillende projecten. Deze rol vind ik erg interessant, omdat ik aanwezig ben bij alle overleggen, van stuurgroep tot uitwerking, van suggestie tot besluit. Hierdoor maak ik de schakel tussen politieke besluiten en ambtelijke uitvoering direct mee.

Schakel tussen projectleider en projectteam

De projecten die momenteel lopen bevatten de verandering naar zaakgericht werken en digitalisering. Bij het coördineren van deze projecten wordt van mij verwacht dat ik het overzicht bewaar en vanuit een helicopterview de schakel tussen de projectleider en het projectteam ben. Om dit te bewerkstelligen heb ik kennis nodig van processen, ICT, leidinggeven, plannen en aansturen.

Wat doet Daadkracht voor mij?

Deze uitdaging ga ik niet alleen aan, vanuit Daadkracht heb ik een buddy toegewezen gekregen met wie ik altijd contact kan opnemen. Verder heb ik ook een buddy binnen de gemeente en komt de projectleider van Daadkracht Advies. Op de vrijdagen komen alle talenten tezamen in het kantoor in Nijmegen. Los van een heerlijke lunch, worden wij getrakteerd op interessante kennissessies, waar adviseurs de talenten met theorie en casussen uitdagen op nieuw niveau te handelen en nieuwe inzichten verschaffen.

“Voor elke verandering
in de wereld
is er kracht nodig.”

Erwin Snijder, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 3446288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen