David – Talent bij gemeente Dordrecht

Talent
aan het
woord

David Heij

Als een van de Talenten van Daadkracht werk je vier dagen in de week op een opdracht en volg je elke vrijdag een intensief opleidingstraject. Het opleidingstraject bestaat uit verschillende modules die door ervaren adviseurs worden gegeven. Na mijn studie Bestuurskunde was dit de ideale manier om aan het werk te gaan en mezelf te ontwikkelen tot een goede adviseur.

Complexe omgeving waar je veel kunt leren

Op dit moment werk ik mee aan de implementatie van een nieuw zaaksysteem in de gemeente Dordrecht. Het nieuwe zaaksysteem wordt in zeven samenwerkende gemeenten gelijktijdig geïmplementeerd. Dit zorgt voor een complexe omgeving waar je veel kunt leren. Binnen het team in Dordrecht heb ik veel verschillende taken, zowel aan de kant van de gebruikers als de kant waar de implementatie vorm wordt gegeven. Zo werk ik mee aan de ondersteuning van gebruikers maar ik ben ook medeverantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe processen en ik bepaal de impact daarvan.

Wat doet Daadkracht voor mij?

Daadkracht is een fijne omgeving om je te ontwikkelen tot een topadviseur. De open en informele sfeer binnen Daadkracht zorgt voor een prettige werk en leeromgeving.

Naast de modules in het opleidingstraject is er bij Daadkracht ook veel persoonlijke aandacht voor jou als Talent. Bij de klant krijg je inhoudelijke begeleiding van een ervaren adviseur bij jou op de opdracht. Ook heb je veel contact met je eigen buddy. Met je buddy bespreek je jouw specifieke leerdoelen en je persoonlijke ontwikkeling. Je kan ook bij je buddy terecht als je ergens tegenaan loopt of niet goed in je vel zit.

“Voor elke verandering
in de wereld
is er kracht nodig.”

Erwin Snijder, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen