Jasper – Talent bij gemeente Rijswijk

Talent
aan het
woord

Toen ik op gesprek kwam bij Daadkracht en vertelde dat ik mijn masterscriptie had geschreven over dierenrechten, werd ik wel even raar aangekeken. Ik keek terug en zei: waarom niet? Het sprak me aan dat Daadkracht naast de werkzaamheden die je voor je opdracht uitvoert veel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Dat kwam goed van pas want ik had met mijn achtergrond in politieke filosofie nog geen kaas gegeten van ICT-vraagstukken. 

Ondersteunen

Ik begon als functioneel beheerder bij de gemeente Rijswijk, waar ik na een eerst verschillende kleinere applicaties nu beheerder ben van ZorgNed. Deze applicatie ondersteunt de gemeente bij het uitvoer van haar verantwoordelijkheden met het oog op de WMO en Jeugdwet. Het is dan ook een complexe applicatie waarbij ik met veel processen, medewerkers en afhankelijkheden te maken heb. De gemeente Rijswijk kent een ontzettend open cultuur, het is eenvoudig om contacten te leggen en iedereen is behulpzaam bij vragen. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt en ik ben inmiddels goed op de hoogte van de context van het sociaal domein en de behoeften die de organisatie heeft voor het gebruik van ZorgNed.

Jasper Martin

ontzettend fijn

Dankzij Daadkracht heb ik me het afgelopen jaar snel kunnen ontwikkelen en kan ik de kennis van andere talenten en adviseurs meenemen naar mijn opdracht. Daarnaast is het ontzettend fijn om na 4 dagen hard gewerkt te hebben aan mijn opdracht contact te hebben met anderen die in hetzelfde traject zitten. De trainingen en opdrachten zijn daarnaast de ideale plek om mijn creatieve ei kwijt te kunnen en de week in een informelere setting af te sluiten.

Kennis is macht,
kennis delen is machtiger.

– Jack van der Goes, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen