Kim – Talent bij gemeente Helmond

Talent
aan het
woord

Maandag 7 uur ’s ochtends checkte ik met mijn gloednieuwe NS-Business Card in op Utrecht Centraal. Vol daadkracht stapte ik de trein in naar mijn eerste klant: Gemeente Helmond. Hiervoor heb ik Bestuurs-en Organisatiewetenschappen gestudeerd en ik was vastberaden om alles wat ik had geleerd in de praktijk toe te passen. Hoezo gemeenten een stoffig veld? Gemeenten zijn organisaties maar deze ‘soort’ organisaties zijn veel dynamischer en interessanter dan de ‘normale’ organisaties, alles staat in verbinding met elkaar én met de gehele maatschappij. Hoe uitdagend wil je het hebben? En die uitdaging kreeg ik ook bij de Gemeente Helmond.

Rechterhand van de projectmanager

Ik ben projectplanner van project smart bij de gemeente Helmond. Dit project implementeert zaak- en procesgericht werken waarbij gemeente breed een nieuw zaaksysteem wordt uitgerold. Mijn functie zou je ook wel kunnen omschrijven als de rechterhand van de projectmanager waarin ik zorg dat het gehele project qua planning volledig op rolletjes loopt en alle afspraken worden geborgd. Het leukste aan deze functie is dat je van alle aspecten die het project raken zaken meekrijgt en je zo een goede helikopter view kan creëren. Na vier dagen in deze dynamische organisatie te hebben gewerkt kom ik op vrijdag een soort van thuis.

Kim van der Heide

Daadkracht is thuis

Niet echt thuis natuurlijk maar wel mijn Daadkracht huis: het kantoor in Nijmegen. Hier ontwikkel ik mezelf met de andere Daadkracht Talenten door middel van casussen en theorie sessies en genieten we van een lekkere en gezellige lunch. Een goede mix van humor en serieus werken staat hier centraal. En wie van jouw vrienden of andere kantoren kunnen zeggen dat projectmanagement geleerd wordt op basis van niet alleen theorie maar ook bijvoorbeeld het kweken van groenten? Juist … dat onderscheidt ons!

Kennis is macht,
kennis delen is machtiger.

– Jack van der Goes, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen