Kim – Talent bij gemeente Helmond

Talent
aan het
woord

Als afgestudeerd bestuurs- en organisatiewetenschapper kan ik volop mijn ei kwijt bij Daadkracht. Het snijvlak van bestuur en organisatie is een complex speelveld met veel uitdagingen. Deze uitdagingen komen bij de klant terug. Hoezo gemeenten een stoffig veld? Gemeenten zijn organisaties maar deze ‘soort’ organisaties zijn veel dynamischer en interessanter dan de ‘normale’ organisaties, alles staat in verbinding met elkaar én met de gehele maatschappij. Hoe uitdagend wil je het hebben? En die uitdaging kreeg ik ook bij de gemeente Helmond.

Duizendpoot

De gemeente Helmond implementeert zaak- en procesgericht werken waarbij gemeentebreed een nieuw zaaksysteem wordt uitgerold. Binnen dit project ben ik de duizendpoot. Als projectondersteuner en planner zorg ik dat het gehele project qua planning volledig op rolletjes loopt en alle afspraken worden geborgd. Daarnaast coördineer ik de e-formulieren en sjablonen die mee worden genomen in het nieuwe zaaksysteem. Tot slot werk ik bestaande processen uit waarbij we de GEMMA (Gemeentelijke Model Architectuur) als uitgangsprincipe nemen.

Het allerleukste aan deze functie is dat je van alle aspecten die het project raken zaken meekrijgt en je zo een goede helikopterview kan creëren. Na vier dagen in deze dynamische organisatie te hebben gewerkt, kom ik op vrijdag een soort van thuis.

Kim van der Heide

Daadkracht is thuis

Niet écht thuis natuurlijk maar wel mijn Daadkracht huis: het kantoor in Nijmegen. Hier ontwikkel ik mezelf met de andere Daadkracht Talenten door middel van relevante theorie en casuïstiek. Een goede mix van humor en serieus werken staat hier centraal. En wie van jouw vrienden of andere kantoren kunnen zeggen dat projectmanagement geleerd wordt op basis van niet alleen theorie maar ook bijvoorbeeld het kweken van groenten? Juist … dat onderscheidt ons!

Kennis is macht,
kennis delen is machtiger.

– Jack van der Goes, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen