Lisa – Talent bij Drechtsteden

Talent
aan het
woord

Als tweedejaars Talent bij Daadkracht ben ik een halfjaar geleden, na het afronden van mijn opdracht als functioneel beheerder in Amstelveen, begonnen bij Dienstverlening Drechtsteden. Hier werk ik binnen een gevarieerd beleidsteam aan verschillende projecten ter verbetering van de dienstverlening van vijf gemeenten. Bovendien krijg ik als tweedejaars de kans om bij de klant steeds meer verantwoordelijkheid te pakken en om een grotere rol te spelen binnen projecten. Het is echt leuk om te merken dat ik dit soort opdrachten steeds meer aankan. Dat ik de vrijheid heb om interessante taken en projecten bij de klant op te pakken. Dit komt voor een groot deel ook door de persoonlijke begeleiding vanuit Daadkracht.

Verschil maken

Bij deze opdracht krijg ik de mogelijkheid om het verschil te maken voor bijna 250.000 inwoners. Ik werk bijvoorbeeld mee aan een pilot vanuit Common Ground, een landelijke richtlijn voor de verbetering van de ICT-infrastructuur van de overheid. Hierbij testen we een nieuwe vorm van digitale identiteit met inwoners, samen met gemeente Nijmegen en Arnhem. Binnen deze pilot en andere projecten krijg ik de kans om samen te werken met andere gemeenten en best practices uit te wisselen. Het is echt enorm interessant om in dit soort ontwikkelingen een rol te kunnen spelen.

Lisa Bosma

Beste uit jezelf

Op vrijdag krijg ik vanuit de Daadkracht Academie de benodigde bagage en vakkennis mee om op inhoudelijke thema’s op niveau mee te draaien bij de gemeente. Ook kan ik met vragen altijd bij collega’s of mijn buddy terecht. Bij Daadkracht word je als trainee niet zomaar losgelaten op een klus. Je wordt serieus genomen, opgeleid, en ondersteund zodat je als Talent het meeste uit jezelf en uit de opdracht kunt halen. Niet alleen om jezelf te ontwikkelen, maar ook om je opdrachtgever, vaak een gemeente, écht te kunnen helpen. Zo gaan het Talent, de gemeente, en Daadkracht zelf erop vooruit. Een win-win-win situatie dus!

“KENNIS IS MACHT,
KENNIS DELEN IS MACHTIGER.”

– Jack van der Goes, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen