Lisa – Talent bij gemeente Amstelveen

Talent
aan het
woord

Toen ik klaar was met mijn studie, wist ik twee dingen zeker. Ik wilde niet alleen maar van 9 tot 5 ergens uurtjes wegtikken zonder betekenis, en ik wilde verder leren. Deze combinatie van uitdaging en ontwikkeling vond ik snel als Talent bij Daadkracht. Hier word je als trainee niet zomaar losgelaten op een klus. Je wordt serieus genomen, opgeleid, en ondersteund zodat je als Talent het meeste uit jezelf en uit de opdracht kunt halen. Niet alleen om jezelf te ontwikkelen, maar ook om je opdrachtgever, vaak een gemeente, écht te kunnen helpen. Zo gaan het Talent, de gemeente, en Daadkracht zelf erop vooruit. Een win-win-win situatie dus!

Betekenis

Zelf ben ik aan de slag gegaan bij de Gemeente Amstelveen, waar ik samen met een adviseur van Daadkracht Advies ben geplaatst. Hier werk ik aan een uitdagende opdracht als junior beheerder zaakgericht werken, waarbij ik gebruikers van het zaaksysteem en het beheerteam ondersteun, en meehelp bij het verwerken en oplossen van meldingen. Ook heb ik een zelfstandige opdracht gekregen waarbij ik bepaalde processen onder de loep mag gaan nemen om te kijken of deze eventueel efficiënter kunnen worden ingericht. Tijdens deze opdracht merk ik vooral hoe fijn het is om steeds meer te kunnen betekenen binnen je team en voor de organisatie, en hoeveel regie je zelf hebt om meer of minder uitdaging te zoeken.

Lisa Bosma

Geen nummer

De begeleiding vanuit Daadkracht is één van de belangrijkste factoren voor mij waarom dit traineeship zo waardevol is; op locatie tijdens je opdracht kun je enorm veel leren van je Daadkracht-collega en altijd vragen stellen, en op kantoor is ook iedereen beschikbaar om iets uit te leggen of je ergens mee te helpen. Deze fijne, laagdrempelige teamsfeer draagt enorm bij aan mijn eigen motivatie om iets bij te dragen aan de organisatie. Door middel van de modules van de Daadkracht Academie leer je bovendien alles wat je als Talent nodig hebt bij je opdrachtgever. Ik denk dat dit onze Talenten ook onderscheidt van andere Trainees. Wij zijn geen nummer, en worden niet zomaar ergens losgelaten zonder kennis van zaken of begeleiding. We zijn zelfstandige, leergierige Talenten die altijd klaar staan en ons graag willen bewijzen.

“KENNIS IS MACHT,
KENNIS DELEN IS MACHTIGER.”

– Jack van der Goes, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen