Mandy – Talent bij Zeeuwse Zorgschakels en gemeente Helmond

Talent
aan het
woord

Mandy Peeters

Mijn naam is Mandy Peeters en ik ben sinds 1 februari Talent bij Daadkracht Talent. Op dit moment werk ik 3 dagen voor de gemeente Helmond, 1 dag werk ik voor project Zeeuwse Zorgschakels en vrijdag is onze ‘opleidingsdag’ waar we met alle talenten hetzelfde leertraject doorlopen.

Pittig, maar leerzaam

In Helmond voer ik een onderzoek uit binnen de afdeling Vergunningen met het doel inzicht te geven in een optimalisatie van de Vergunningenapplicatie en de samenwerking met andere procesapplicaties. Het is hierbij belangrijk om de processen goed in kaart te brengen. In dit onderzoek heb ik een ondersteunende rol. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit heb ik ook veel onderzoek moeten doen. Ik heb onderzoek altijd erg interessant gevonden en ik vind het daarom een groot pluspunt dat ik hier verder mee kan gaan in mijn werk en traineeship. Daarnaast is het enorm interessant om zoveel nieuwe kennis op te doen. Dit maakt het in het begin misschien pittig, maar wel enorm leerzaam.

Iets anders dan een gemeente

Voor Zeeuwse Zorgschakels ben ik bezig met een analyse die inzicht moet bieden in de huidige situatie en de manier waarop de organisatie is opgebouwd en functioneert. Zeeuwse Zorgschakels is als organisatie in een korte tijd enorm gegroeid. Het is nu aan ons om de huidige situatie en de gewenste situatie met elkaar te vergelijken om zo tot een verbeterplan te komen. Dit zal de organisatie uiteindelijk helpen om verder te komen. Dit is een opdracht die zeer nauw aansluit bij mijn opleiding (Bedrijfskunde) en dit maakt het erg leuk hieraan mee te werken. Ook dit is weer enorm leerzaam en interessant, en het geeft me de kans om weer in een compleet andere keuken mee te mogen kijken. Dit is natuurlijk weer even iets heel anders dan een gemeente.

Goed op mijn plek bij Daadkracht

Op de vrijdagen zijn we met alle Talenten bij elkaar en volgen we samen een leertraject. Als Talent bij Daadkracht leer je enorm veel en word je goed begeleid. Persoonlijk vind ik de combinatie werken en leren erg prettig. Je leert ‘on je job’ maar je krijg ook iedere week weer nieuwe handvatten aangereikt om verder mee te werken. Daarnaast is het ook nog eens gezellig om Talent te zijn bij Daadkracht! Je begint met een aantal Talenten tegelijk aan een avontuur en hierdoor kun je ook veel van elkaar leren, met elkaar delen, en elkaar om advies vragen. Kortom: ik zit prima op mijn plek bij Daadkracht!

“Voor elke verandering
in de wereld
is er kracht nodig.”

– Erwin Snijder, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 3446288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen