Sanne – Talent bij gemeente Weert

Talent
aan het
woord

Mijn naam is Sanne en ik ben sinds april 2019 Talent bij Daadkracht Talent. Doordat ik ben geboren in jaren ’90, heb ik de start van het digitale tijdperk bewust meegemaakt. Met name het gebruik van de (spel)computer en mobiele telefonie heb ik met de jaren enorm zien toenemen. Het aftellen naar updates bij games en gebruik van codes, experimenteren met downloaden, verdiepen in functionaliteiten van telefoons en muziekspelers. Dit zijn geen gekke dingen meer in deze tijd. Daarbij maak ik onbewust mijn ouders, die ook ambtenaar zijn, wegwijs met digitalisering. Digitalisering is meer in trek dan ooit en de mogelijkheden voor nu en later eindeloos. Na mijn studies Politicologie en Bedrijfskunde wilde ik hier onderdeel van uitmaken. Deze pioniersgedachte, gecombineerd met het creëren van maatschappelijke waarde bij gemeenten, sprak me aan en vond ik terug bij Daadkracht.

Verbinder

Nu ben ik als Talent, in de functie van informatie-adviseur, aan het leren bij de gemeente Weert. Een gemeente waar geëxperimenteerd wordt met robotisering in bedrijfsprocessen en die veel innovatielust in zich heeft. Ik pak lopende, informatie gerelateerde zaken op en ben de verbinder tussen de medewerkers en IT. Grotendeels voer ik deze taken zelfstandig uit, waarbij ik altijd terug kan vallen op een betrokken adviseur vanuit Daadkracht. Tijdens deze opdracht ben ik me steeds bewust van het belang van informatievoorzieningen binnen onze samenleving en binnen de overheid. Het is waardevol om samen met een gemeente hierin te groeien en de kwaliteit van dienstverlening met de dag te zien verbeteren.

Ideale leeromgeving

Daadkracht ervaar ik als een warm, veilig en informeel bad waar je als Talent enorm veel leert. Na mijn eerste sollicitatiegesprek werd ik al direct uitgenodigd mee te lunchen met alle collega’s. De lijnen zijn kort en iedereen, van directeur tot mede-talent, staat in dit netwerk van specialistische kennis klaar om elkaar te helpen. Zo werkt het ook bij vraagstukken waar je tegen aanloopt. Op vrijdag komt iedereen op kantoor samen, voor intervisie, kennisdeling, gezelligheid en Daadkracht Academie modules. Bij uitstek onderscheidt dit Daadkracht en de Talenten van anderen; intensieve begeleiding, veel inhoudelijke kennis en ambitie. Je wordt niet zomaar ergens neergezet. Eigenlijk de ideale leeromgeving!

Sanne Leenders

Kennis is macht,
kennis delen is machtiger.

– Jack van der Goes, Adviseur/ Oprichter Daadkracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd en klaar voor een volgende uitdaging?

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen