Decemberactie

Elektronisch
Bekendmaken
Tijdens de
decemberdrukte

In de drukke decembermaand vrij zijn en optimaal kunnen genieten van alle familie- en feestdagen? Dat kan! Je druk maken over het bekendmaken van alle belastingverordeningen is niet meer nodig. Die werkzaamheden kan je direct aan ons overdragen.

De medewerkers van Daadkracht Bekendmaken hebben alle kennis, kunde en ervaring in huis om de bekendmakingen op de juiste wijze en op tijd te verwerken. Ook op piekmomenten! Zo kun je met een gerust hart genieten van je vrije dagen.

Hoe werkt het?

Sample Heading

Je stuurt ons per mail de juiste Word documenten. Wij stellen geen nadere eisen aan het Word-document. Het hoeft niet te voldoen aan het 3.0 sjabloon en je hoeft geen metadata aan te leveren.

Sample Heading

We controleren alle bestanden op volledigheid, correctheid en privacygevoelige gegevens en stemmen samen de gewenste datum van bekendmaking af (uiteraard voor 1 januari 2021 zodat de regelingen tijdig in werking treden).

Sample Heading

Wij zorgen voor een correcte – en rechtsgeldige bekendmaking op officielebekendmakingen.nl en voorzien de publicatie op overheid.nl van de juiste metadata.

Sample Heading

Je ontvangt een terugkoppeling per mail waar en wanneer de bekendmakingen beschikbaar zijn.

“Wij publiceren
de belangrijkste
bekendmakingen
tijdens de decemberdrukte
voor u”

Jarenlange ervaring, een vast beheerteam, alle benodigde kennis van rechtsgeldig bekendmaken en de ambitie om volledig te kunnen ontzorgen. DROP kent voor ons geen geheimen en de wettelijke ontwikkelingen volgen we op de voet. Wat erg fijn werkt, afspraak is afspraak. Je weet precies waar je aan toe bent.

Waar we extra trots op zijn: onze hoge klanttevredenheid van 8,4, het verwerken van ruim 55.000 publicaties vorig jaar en onze recent behaalde ISO 9001:2015 certificering! Kortom, de bekendmakingen zijn bij ons in deskundige handen.

Als marktleider werken we voor de grootste en kleinste gemeenten van Nederland, maar ook voor een groot deel van de provincies, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen. Ruim 300 overheden kozen al voor de zekerheid, hulp en expertise van Daadkracht Bekendmaken. Kunnen we ook jou ontzorgen in december?


  Daadkracht
  helpt

  Daadkracht Bekendmaken is marktleider elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en kennisgevingen volgens de Bekendmakingswet. Daadkracht ondersteunt met advies, training en invoerdiensten.

  Contact

  024 344 6288
  info@daadkracht.nl

  Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
  Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen