Het laatste nieuws

Daadkracht levert aanvoerdersbanden aan hockeyclub Uden

Daadkracht levert donderdag 17 september aanvoerdersbanden voor alle teams van de hockeyclub, zowel voor breedte- als selectieteams. In de loop van de week worden de banden aan alle teams uitgereikt. Sinds 2016 is Daadkracht sponsor van HC Uden en sinds 2018 ook hoofdsponsor van het Heren 1 team. 

“Sport, spel en ontspanning is daarbij belangrijk”, vertelt Bart-Jan Flos, directeur/oprichter van Daadkracht. Maar dat niet alleen. Op de aanvoerdersbanden staat onder andere het logo van het respectpunt. Dit geeft aan dat de hockeyclub een plek is waar je veilig kan sporten en leren. “Respect in de sport is natuurlijk ontzettend belangrijk. De teamaanvoerder zien we als dé persoon bij uitstek die dat moet uitdragen. We hopen dan ook dat de aanvoerders van HC Uden deze banden met trots dragen”, licht Bart-Jan toe.

Aanvoerder Eric van Dijk van Heren 1 van hockeyclub Uden met de aanvoerdersband. Foto door: Brian den Blaauwen

“Dit is natuurlijk een hartstikke mooi initiatief, waar we erg blij mee zijn”, vult Han Gootzen, voorzitter van HC Uden, aan. “We creëren op deze manier uniformiteit in de aanvoerdersbanden en kunnen uitdragen waar we voor staan.”

Dit bericht delen:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen