Maatschappelijk betrokken

Een goede
daad is
goud waard

Maatschappelijke betrokkenheid staat voor ons hoog in het vaandel. We realiseren ons dagelijks hoe goed we het eigenlijk hebben. We vinden het daarom belangrijk dat we ook iets terug doen voor de wereld om ons heen.

Dat doen we met kleinere – en grotere maatschappelijke projecten, door samenwerking met maatschappelijke partners, door sponsoring van lokale initiatieven en duurzaamheid in onze dienstverlening.

KWF Kankerbestrijding

Het is heel makkelijk je te verliezen in de waan van de dag. Druk, druk, druk.

Je realiseert je pas echt wat tijd is, als het niet meer vanzelfsprekend is. Met nieuwe doorbraken in kankeronderzoek kunnen we mensen met kanker meer tijd geven. Daadkracht steunt het KWF. Hopelijk komt er een dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Samen
zijn we
krachtiger

Sport

Niet alleen zakelijk, maar ook op sportief gebied zetten onze Daadkrachters hun beste beentje voor door te voetballen, hockeyen, roeien, judoën, fitnessen en hard te lopen.

Zonder erbij stil te staan, vinden we het heel normaal dat we daarbij naar onze sportvereniging met een geweldige sportaccommodatie fietsen, om lekker te sporten. Veel sportverenigingen worden gedragen door een kleine groep vrijwilligers die hun hart en ziel stoppen in hun vereniging. Helaas staan veel verenigingen onder druk. Zowel financieel als qua bezetting. Daardoor wordt het voor steeds meer sportverenigingen moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen.

Daadkracht draagt actief een steentje bij aan diverse sportverenigingen in de vorm van financiële steun maar ook als actieve vrijwilliger. Wij steunen:

Markant Uden

Daadkracht is maatschappelijk betrokken. Niet alleen bij diverse sportverenigingen in de regio, maar ook bij de culturele sector. Daadkracht is Markantier. Markant Uden biedt al meer dan 20 jaar een podium aan lokale, nationale en internationale producties.

Markant Uden staat in de omgeving bekend als hét podium voor evenementen en theaterproducties. Door de steun van diverse bedrijven, waaronder Daadkracht, kan Markant Uden ruim 130.000 bezoekers per jaar ontvangen. www.markantuden.nl

Krachten
bundelen

Bio Vakantieoord

Veel Daadkrachters hebben jonge gezinnen. Het is heerlijk om op vakantie te gaan met je gezin, of om er even een dagje tussenuit te zijn.

Bio Vakantieoord is het vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind waarbij het niet vanzelfsprekend is dat je even samen op vakantie kan.

Bio Vakantieoord biedt in de bossen bij Arnhem een geweldige plek waar de handicap van het kind eens niet de hoofdrol speelt in het gezinsleven.

Het Bio Vakantieoord is hét park in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn of haar handicap.

Bekijk de film

Nederlandse Vereniging van Raadsleden (kennispartner)

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden stelt zich ten doel om raadsleden en gemeenteraden sterk en krachtig in positie te krijgen onder het motto ‘Een sterke raad doet er toe’.

Daadkracht is kennispartner van de Nederlandse Vereniging van Raadsleden en voert in samenwerking met de vereniging het Nationale Raadsleden onderzoek uit.

Het Nationale Raadsledenonderzoek is een trendonderzoek dat wij uitvoeren sinds 2007. Wij onderzoeken de tijdsbesteding, de werkzaamheden en honorering van gemeenteraadsleden in Nederland. Het onderzoek heeft geleid tot aanpassing van de honorering van raadsleden. Voor meer informatie zie: www.raadsleden.nl.

Wat kunnen we
voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen