Vacature – Stagiair duurzaamheid

Heb jij
er de
kracht
voor?

Daadkrachter gezocht: stagiair duurzaamheid (32-40 uur)

Wij zoeken versterking! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter?

Daadkracht hecht belang aan duurzaam ondernemen. Vooral op het gebied van milieu- en klimaat willen we graag nieuwe stappen zetten. In dat kader willen we ambities op het gebied van duurzaamheid formuleren met concrete en haalbare doelen op korte, middellange en lange termijn. Daadkracht wil dat alle Daadkrachters deze ambities kennen, onderschrijven en in de praktijk brengen.

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 50 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

WAT GA JE DOEN?

We zijn op zoek naar een stagiaire die samen met ons in dit vraagstuk wil duiken. Je gaat ons helpen bij het ontwikkelen van een duidelijke strategie om Daadkracht verder te verduurzamen. Je brengt in kaart waar we nu staan en gaat op onderzoek uit naar nieuwe mogelijkheden. Dit hoeft dus geen groots en meeslepend verhaal te zijn. We zijn vooral op zoek naar duidelijke analyses en concrete stappen. We willen daarbij uiteraard ook kritisch kijken naar de interne bedrijfsvoering. We gaan het plan namelijk écht implementeren. Sterker nog, jij krijgt zelf de kans om een start te maken met de implementatie van deze ambities. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met een begeleider en verschillende betrokken collega’s werk je aan deze verduurzamingsslag.

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan met dit vraagstuk? Lijkt het je leuk om Daadkracht met je een kritische blik en nieuwe ideeën duurzamer te maken? Dan maken we graag een keer kennis.

WAT NEEM JE MEE? 

Om deze stage goed te kunnen uitoefenen is het belangrijk dat je beschikt over het volgende:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • We staan open voor verschillende opleidingsachtergronden. Je volgt bijvoorbeeld een opleiding of minor in de richting van duurzaamheid of innovatiemanagement. Andere opleiding? Vertel ons maar hoe jouw opleiding aansluit bij onze vraag!
  • Je bent creatief en innovatief
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
  • Je werkt doelgericht zowel zelfstandig als in teamverband
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht en stressbestendig
  • Ervaring met, of in ieder geval affiniteit met verduurzaming

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN? 

Wij bieden de ruimte en vrijheid om zelf een verduurzamingsbeleid te ontwikkelen en (deels) uit te voeren binnen een dynamische en ambitieuze organisatie. We werken samen hard, maar er heerst een informele werksfeer met gezellige, behulpzame collega’s. We bieden goede begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Ook is er ruimte voor samen lunchen, uitjes en ontspanning. Niet onbelangrijk: Er staat een goed gevulde koelkast en fruitmand voor je klaar. Om een lekkere lunch hoef jij je dus nooit druk te maken! Startdatum in overleg. Je krijgt een stagevergoeding van 400 euro per maand.

SOLLICITEREN 

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief en CV per mail via pz@daadkracht.nl. Je mag deze richten aan Bart-Jan Flos. Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact op met Feike KeereweerBel naar 024 344 6288 of stuur een mailtje naar bovenstaand mailadres. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen