Vacature – Marketing en communicatiemedewerker (24-40 uur)

Kracht
voor de
overheid

Daadkrachter gezocht: Marketing en communicatiemedewerker (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar versterking! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter?

Sta jij graag midden in de organisatie? Als marketing en communicatiemedewerker bij Daadkracht ben je aanspreekpunt van het bedrijf. Zowel mede-Daadkrachters als externe partijen zoals klanten, leveranciers en vormgevers komen bij jou terecht. Dit maakt dat elke dag anders is en je dagelijks met veel verschillende mensen in contact komt. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten en realiseren van alle interne – en externe uitingen en zorgt dat het merk Daadkracht verder uitgedragen wordt. Daarnaast gebruik je jouw kritische – en analytische blik om bedrijfsprocessen in kaart te brengen en zo de efficiëntie hoog te houden.

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs-en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 50 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als marketing en communicatiemedewerker?

Om te beginnen, geen dag is hetzelfde! Je houdt je bezig met veel verschillende projecten waarin je verschillende rollen aanneemt. Dit is vaak een ondersteunende – of adviserende rol, maar ook een controlerende rol past goed binnen jouw functie.  

Je werkzaamheden variëren van het onderhouden – en verder uitbouwen van onze huisstijl tot het opzetten en uitvoeren van campagnes. Ook het verder uitwerken van onze social mediastrategie en het realiseren van deze strategie behoort tot jouw takenpakket. Hou je van fotograferen en filmen? En vind je het leuk om te (leren) werken met programma’s als Photoshop en InDesign? Dat komt goed uit! Naast dat we af en toe samenwerken met externe ontwerpers en/of fotografen, leg jij regelmatig ook zelf collega’s en Daadkracht activiteiten vast op beeld. 

Een andere belangrijke taak is schrijven en redigeren van (web)teksten en het onderhouden en verbeteren van onze website. Zo schrijf je bijvoorbeeld teksten voor nieuwsbrieven, flyers, webinars, brochures en factsheets en zorg je dat de teksten op de website voor iedereen begrijpelijk en helder zijn. Doordat je vaak voor verschillende doelgroepen schrijft, is het belangrijk dat je verschillende schrijfstijlen kan hanteren. Schrijf jij de eerstvolgende vacaturetekst? 

Wat neem je mee?

We vinden het vooral belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daar ook goed in bent. Bij voorkeur heb je een hbo-/ wo-diploma in de richting van communicatie of marketing en heb je affiniteit met overheidsorganisaties en de publieke sector. Bonuspunten scoren? Dan heb je al werkervaring in een soortgelijke functie en/of ben je bekend met WordPress. We gaan graag met jou in gesprek over de invulling van deze diverse functie. Reageer dus óók gerust als jij je niet volledig in het geschetste profiel herkent maar wel nieuwsgierig bent geworden door deze vacature!

 

Wat krijg je daarvoor terug?

In het kader van geven en nemen, mag je natuurlijk ook iets terugverwachten voor jouw inzet. We bieden je een functie, voor 24-40 uur per week, waarbinnen je de kans krijgt jezelf (verder) te ontwikkelen als communicatieprofessional binnen ons jonge bedrijf. Je krijgt hierin veel ruimte voor eigen inzichten en creativiteit, waardoor deze functie je snel eigen wordt. Daarnaast krijg je uiteraard iedere maand euro’s op je bankrekening, uitzicht op een vast dienstverband, vakantiedagen, jaarlijkse bedrijfsuitjes en goed gevulde koelkasten op kantoor.

Klinkt goed?

Mooi! We zijn heel benieuwd wie je bent en we maken graag kennis met je. Solliciteer door je cv en motivatiebrief te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. Bij vragen over deze vacature kan je natuurlijk ook even bellen (024 344 6288). 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen