Vacature – Personeel & organisatie (24-40 uur)

Kracht
voor de
overheid

Daadkrachter gezocht: Personeel & organisatie (24-40 uur)

Heb jij er de kracht voor?

Sta jij graag midden in de organisatie? Als medewerker personeel en organisatie bij Daadkracht ben je aanspreekpunt van het bedrijf. Zowel mede-Daadkrachters als externe partijen komen bij jou terecht. Dit maakt dat elke dag anders is en je dagelijks met veel verschillende mensen in contact komt. Je kan goed samenwerken en hecht hier ook waarde aan. In deze veelzijdige functie krijg je te maken met alle aspecten van personeelszaken. Je gebruikt jouw enthousiasme en dienstverlenende houding Daarnaast gebruik je jouw enthousiasme en behulpzaamheid om algehele ondersteuning te bieden aan collega’s en de directie. Voor de versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste P&O’er.

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 50 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Om te beginnen, geen dag is hetzelfde! Je houdt je bezig met alle verschillende personele werkzaamheden waarin je een ondersteunende en coördinerende rol aanneemt. Dit betekent onder andere dat:

  • je eerste aanspreekpunt bent voor collega’s met betrekking tot personele zaken;
  • je de mailbox beheert;
  • je diverse contracten opmaakt;
  • je de personeelsadministratie en personeelsdossiers beheert en behandelt;
  • je bezig bent met alle personele processen, van werving en selectie tot uitdiensttreding, salarisadministratie, ziekteverzuim, functioneren en beoordelen;

Wat neem je mee?

Vind je het leuk om midden in de organisatie te staan, klaar te staan voor je collega’s en op HR vlak te ondersteunen waar mogelijk, dan is deze functie perfect voor jou. Je kunt goed met vertrouwelijke informatie omgaan en bent integer. We vinden het vooral belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daar ook goed in bent. Bij voorkeur heb je hbo werk- en denkniveau. Ben jij daarnaast organisatorisch sterk en geeft ontzorgen je energie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je daarvoor terug?

In het kader van geven en nemen, mag je natuurlijk ook iets terugverwachten voor jouw inzet. We bieden je een functie, voor 24-40 uur per week, waarbinnen je de kans krijgt jezelf (verder) te ontwikkelen binnen ons jonge bedrijf. Je krijgt hierin veel ruimte voor eigen inzichten, waardoor deze functie je snel eigen wordt. Daarnaast krijg je uiteraard iedere maand euro’s op je bankrekening, uitzicht op een vast dienstverband, vakantiedagen, jaarlijkse bedrijfsuitjes en goed gevulde koelkasten op kantoor.

 

Klinkt goed?

Mooi! We zijn heel benieuwd wie je bent en we maken graag kennis met je. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer door je cv en motivatiebrief te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie Bos – van Haren. Eventuele vragen kan je stellen door te bellen naar 024 344 6288.

 

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen