Vacature – Secretarieel medewerker

Kracht
voor de
overheid

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Secretarieel medewerker voor 32 tot 40 uur.

Wij zijn op zoek naar versterking! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter?

Sta jij graag middenin de organisatie? Als secretarieel medewerker bij Daadkracht ben je aanspreekpunt van het bedrijf. Zowel mede-Daadkrachters als externe partijen zoals klanten en leveranciers komen bij jou terecht. Dit maakt dat elke dag anders is en je dagelijks met veel verschillende mensen in contact komt. Je combineert secretariële/facilitaire werkzaamheden met taken rondom het bedrijfsbureau. Daarnaast gebruik je jouw enthousiasme en behulpzaamheid om algehele ondersteuning te bieden aan collega’s.

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er bijna 50 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Om te beginnen, geen dag is hetzelfde! Je houdt je bezig met veel verschillende werkzaamheden waarin je een ondersteunende rol aanneemt. Wat houdt dit nu precies in?

Secretariaat

 • Je beheert agenda’s en behandelt afspraakverzoeken;
 • Je beheert verschillende onderdelen van Microsoft Office 365;
 • Je bent vaak de eerste persoon die klanten en leveranciers horen en/of zien als ze contact zoeken met Daadkracht;
 • Je ontvangt en informeert klanten en andere bezoekers op kantoor;
 • Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op kantoor;
 • Je voert diverse facilitaire werkzaamheden uit op kantoor;
 • Je voert diverse administratieve werkzaamheden uit.

Bedrijfsbureau

 • Je bent medebewaker van de huisstijl van Daadkracht en zorgt er voor dat officiële documenten altijd in de huisstijl de deur uitgaan;
 • Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse – en tweewekelijkse facturatie;
 • Je verwerkt getekende opdrachtbevestigingen;
 • Je houdt potentiële nieuwe opdrachten in de gaten en stuurt deze door wanneer deze interessant zijn;
 • Je bewaakt de urenregistratie van collega’s.

Kortom, een zeer diverse functie.

Wat neem je mee?

Vind je het leuk om midden in de organisatie te staan, klaar te staan voor je collega’s en te ondersteunen waar mogelijk, dan is deze functie perfect voor jou. We vinden het vooral belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daar ook goed in bent. Bij voorkeur heb je een diploma in de richting van secretaresse/administratieve dienstverlening. Microsoft Office 365 is geen onbekend terrein voor je, je hebt een prettige telefoonstem en bent representatief. Ben jij daarnaast organisatorisch sterk en geeft ontzorgen je energie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je daarvoor terug?

In het kader van geven en nemen, mag je natuurlijk ook iets terugverwachten voor jouw inzet. We bieden je een functie, voor 32-40 uur per week, waarbinnen je de kans krijgt jezelf (verder) te ontwikkelen binnen ons jonge bedrijf. Je krijgt hierin veel ruimte voor eigen inzichten, waardoor deze functie snel eigen wordt. Daarnaast krijg je uiteraard iedere maand euro’s op je bankrekening, uitzicht op een vast dienstverband, vakantiedagen, jaarlijkse bedrijfsuitjes en goed gevulde koelkasten op kantoor.

Klinkt goed?

Mooi! We zijn heel benieuwd wie je bent en we maken graag kennis met je. Solliciteer door de sollicitatieprocedure aan te vragen via pz@daadkracht.nl. Bij vragen over deze vacature kan je natuurlijk ook even bellen (024 344 6288).

 

Ben jij een Daadkrachter?

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen