Vacature – Stagiair(e) Marketing en Sales

Heb jij
er de
kracht
voor?

Daadkrachter gezocht: stagiair(e) marketing en sales (40 uur)

Wij zoeken versterking! Ben jij onze nieuwe Daadkrachter?

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven (afstudeer of meeloop) stagiair(e) marketing en sales die voor Daadkracht Advies en Daadkracht Talent wordt ingezet. Ben je leergierig, heb je een hands-on-mentaliteit en heb je affiniteit met; marketing en sales, onderzoek, social media en offline marketing? Dan is deze vacature duidelijk iets voor jou!

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 50 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Binnen de functie van “Stagiair(e) marketing en sales” ga jij je bezighouden met een diversiteit aan werkzaamheden. Je houdt je bezig met het opstellen van een marketingplan waarbij de diensten van Daadkracht Talent, Daadkracht Academie en Daadkracht Advies naar voren komen. Het blijft niet bij het uitvoeren van een onderzoek en het opstellen van een plan. De stagiair(e) gaat aan de slag met de uitvoering van het plan. Op eigen initiatief kom je met ideeën voor de uitvoering.

Je bent een georganiseerd persoon, kan nauwkeurig en projectmatig werken, houdt het overzicht, weet prioriteiten te stellen en kan zelfstandig werken. Je onderhoudt contacten met alle afdelingen en directie en bent gewend afdelingen en collega’s te ondersteunen in projecten en werkzaamheden. In gezamenlijkheid kijken we binnen Daadkracht waarvoor je verder wordt ingezet passend binnen jouw competenties.

wat zijn de werkzaamheden?

 • Communicatie – en marketing analyse en onderzoek
 • Opstellen van een marketingplan
 • Start maken in de uitvoering van het marketingplan
 • Het uitvoeren van marketingprojecten met betrekking tot online (SEO, SEA) en offline marketing (nieuwsbrieven, folders), bijvoorbeeld:
  • Opmaak en ontwerp van content voor onze online en offline kanalen waaronder websites, social media, brochures, folders;
  • Google Ads campagnes maken en opvolgen met Analytics
  • Organiseren van (online) events

Wat neem je mee?

Om deze stage goed te kunnen uitoefenen is het belangrijk dat je beschikt over het volgende:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Opleidingen: Communicatie, Media/Informatie en Communicatie, Communicatie & Multimedia Design, Commerciële Economie, (online/business) Marketing
 • Je bent creatief en innovatief
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • Je werkt doelgericht zowel zelfstandig als in teamverband
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en stressbestendig
 • Ervaring met, of in ieder geval affiniteit met (lokale) overheden
 • Affiniteit met overige producten en diensten van Daadkracht

Wij bieden de mogelijkheid om op allerlei aspecten van marketing en sales ervaring op te doen binnen een dynamische en ambitieuze organisatie. Er is een leuke, informele werksfeer met gezellige, behulpzame collega’s. Tevens bieden we goede begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Start september 2021, overleg mogelijk.

solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief en CV per mail via pz@daadkracht.nl. Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact op met Marlie Bos – van Haren. Bel naar 024 344 6288 of stuur een mailtje naar bovenstaand mailadres.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen