Vacature – Verkoopmedewerker

Kracht
voor de
overheid

Daadkrachter gezocht: verkoopmedewerker
(28-40 uur)

Maandagochtend 8:30 uur

Je zegt je collega’s (digitaal) goedemorgen, vraagt of ze een leuk weekend hebben gehad en na het zetten van een goede bak koffie kruip je achter je bureau. Je checkt je mail en bekijkt welke potentiële klanten je vandaag gaat benaderen. Net als je bezig bent met het versturen van een offerte naar een gemeente, gaat je telefoon. Een van de provincies die je een tijdje geleden hebt benaderd, wil graag gaan samenwerken met Daadkracht. Dat heb je goed voor elkaar, een mooi begin van de week. Om 9 uur staat het wekelijkse teamoverleg op de planning, dus je kan het goede nieuws meteen met iedereen delen. Je overlegt nog even kort met Bart-Jan over dit nieuwe klantcontact en gaat verder met de dag. Je gaat aan de slag met het uitwerken van een nieuwe campagne, voert een verkoopgesprek met een mogelijke nieuwe klant en gaat verder met het nabellen van nieuwe potentiële klanten. 

Zien jouw maandagen er het liefst zo uit? Mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 28 tot 40 uur. Als verkoopmedewerker geef je samen met het team Verkoop en Relatiebeheer vorm aan de verkoopstrategie en profilering van Daadkracht Bekendmaken.

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin krachten worden gebundeld tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met de kennis van de digitale overheid en onze bestuurs- en bedrijfskundige achtergrond weet Daadkracht snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels werken er zo’n 50 Daadkrachters bij ons. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Maar wat doen we nou precies?

Daadkracht Bekendmaken is marktleider elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en kennisgevingen volgens de Bekendmakingswet. Wij ondersteunen met advies, training en invoerdiensten. Hiermee nemen we overheden veel werk uit handen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons team zijn of haar werk met plezier doet en iedereen kansen krijgt om te groeien en zich te ontwikkelen. We zijn trots op wat we doen, maar vooral op wie we zijn.

Waar ben jij goed in?

Je bent koning of koningin in het overtuigen van mensen en je durft daarin af en toe best eens buiten de lijnen te kleuren. Je houdt ervan om meerdere dingen tegelijkertijd te doen en je schakelt snel. Ook laat je je niet snel uit het veld slaan en ben je bereid veel te geven om uiteindelijk te krijgen wat je wilt. 

Wat neem je mee?

We vinden het belangrijk dat je leuk vindt wat je doet en dat je er goed in bent. Wij denken dat motivatie daar een belangrijke rol in speelt. Een commerciële instelling is daarom meer dan welkom. Wil je extra punten scoren? Dan ben je in bezit van een hbo-diploma richting commerciële economie, bedrijfskunde of vergelijkbaar. Bonuspunten verdienen? Dat kan, met aantoonbare werkervaring binnen sales en affiniteit met de overheid. 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij verwachten wat van jou, maar uiteraard kun je ook iets van ons verwachten. Zo bieden we je een functie waarbinnen je zelfstandig aan de slag kunt en waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een felbegeerd plekje binnen ons jonge en diverse team, euro’s op je bankrekening aan het eind van iedere maand, uitzicht op een vast dienstverband, 25 vakantiedagen, jaarlijkse bedrijfsuitjes en goed gevulde koelkasten op kantoor.  Daarom hopen we dat we in een ‘nieuw normaal’ snel weer naar kantoor mogen.

Doe je mee?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vraag dan de sollicitatieprocedure aan door te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Trix Vossen. We nemen alleen sollicitaties op basis van de instructies uit de sollicitatieprocedure in behandeling. Eventuele vragen kan je stellen door te bellen naar 024 344 6288. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen