Daadkracht Talent

Bloed,
Zweet
en Banen

Het traineeship bij Daadkracht Talent is een uniek opleidingsprogramma waarbij jong hoogopgeleid talent gekoppeld wordt aan diverse gemeenten. Gedurende dit tweejarig traineeship worden onze Talenten opgeleid tot consultant en projectleider. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen de Daadkracht Academie. Hier doen Talenten wekelijks nieuwe vakkennis op op het gebied van zaakgericht werken, procesontwerp en informatiebeleid.

Theorie en praktijk komen samen door de combinatie van werken en leren: een dag per week doen Talenten nieuwe kennis op binnen de Daadkracht Academie en vier dagen per week brengen ze deze kennis in praktijk bij de opdrachtgever.
Talenten certificeren zich daarnaast gedurende twee jaar op het gebied van onder andere Lean, BPMN, BiSL en PRINCE2.

Benieuwd wat onze Talenten voor jouw organisatie kunnen betekenen of ben je zelf een Talent? We maken graag kennis!

Robin –
Talent bij gemeente Dordrecht

“Ik werk vier dagen per week bij een opdrachtgever en op vrijdag krijg ik de kans om de kennis op te doen die ik nodig heb bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden. “

Kim – 
Talent bij gemeente Helmond

“Hoezo gemeenten een stoffig veld? Alles staat in verbinding met elkaar én met de gehele maatschappij. Hoe uitdagend wil je het hebben?”

Lisa – 
Talent bij Dienst-
verlening Drechtsteden

“Binnen het Talentenprogramma haal je het meeste uit jezelf en de opdracht. Je helpt overheden écht verder en doet ervaring op in het werkveld. Een win-win situatie dus!”

Tobias –
Talent bij gemeente Hattem

“Als trainee kan je veel meekijken, op een natuurlijke wijze, omdat je nou eenmaal nog aan het leren bent. Op deze manier krijg je de kans relevante werkervaring op te doen.”

“Ik ervaar de samenwerking met Daadkracht Talent als positief en constructief.”

– Thijs van Wetten, Servicecentrum MER

Schuilt er een Talent in jou?

Net afgestudeerd en op zoek naar een uniek traineeship binnen de publieke sector? Start de sollicitatieprocedure door je motivatie en CV te mailen naar Marlie van Haren.

Solliciteer!

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen