Daadkracht Talent

Bloed,
Zweet
en Banen

Het traineeship bij Daadkracht Talent is een uniek opleidingsprogramma waarbij jong hoogopgeleid talent gekoppeld wordt aan diverse gemeenten. Gedurende dit tweejarig traineeship worden onze Talenten opgeleid tot consultant en projectleider. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen de Daadkracht Academie. Hier doen Talenten wekelijks nieuwe vakkennis op op het gebied van zaakgericht werken, procesontwerp en informatiebeleid.

Theorie en praktijk komen samen door de combinatie van werken en leren: een dag per week doen Talenten nieuwe kennis op binnen de Daadkracht Academie en vier dagen per week brengen ze deze kennis in praktijk bij de opdrachtgever.
Talenten certificeren zich daarnaast gedurende twee jaar op het gebied van onder andere Lean, BPMN, BiSL en PRINCE 2.

Benieuwd wat onze Talenten voor jouw organisatie kunnen betekenen of ben je zelf een Talent? We maken graag kennis!

Allard –
Talent bij service
centrum MER

“Ik ben de schakel tussen projectleider en projectteam. Kennis van processen, ICT, leidinggeven, plannen en aansturen is hierin essentieel.”

Kim – 
Talent bij gemeente Helmond

“Hoezo gemeenten een stoffig veld? Alles staat in verbinding met elkaar én met de gehele maatschappij. Hoe uitdagend wil je het hebben?”

Robin – 
Talent bij gemeente Dordrecht

“Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheid om werkervaring te combineren met verder leren. Deze combinatie vond ik bij Daadkracht.”

Lisa –
Talent bij gemeente Amstelveen

“Door middel van de modules van de Daadkracht Academie leer je alles wat je als Talent nodig hebt bij je opdrachtgever. Ik denk dat dit onze Talenten onderscheidt van andere trainees.”

“Ik ervaar de samenwerking met Daadkracht Talent als positief en constructief.”

– Thijs van Wetten, Servicecentrum MER

Schuilt er een Talent in jou?

Net afgestudeerd en op zoek naar een uniek traineeship binnen de publieke sector? Start de sollicitatieprocedure via Driessen:

Solliciteer!

Contact

024 3446288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen