Daadkracht Academie

Kennis
geeft
kracht

Ben jij een Talent?

Afgestudeerd in Bestuurskunde of Bedrijfskunde en op zoek naar je eerste uitdaging? Heb je interesse in de publieke sector en wil je graag iets betekenen voor mens en maatschappij? Dan is het tweejarig traineeship bij Daadkracht Talent iets voor jou! We laten je graag kennis maken met onze eigen Daadkracht Academie.

Gedurende het traineeship werk je aan 2 tot 3 verschillende opdrachten. Daarbij ben je vier dagen in de week aan de slag bij de opdrachtgever en 1 dag in de week te vinden op het Daadkracht honk. De vrijdagen staan namelijk in het teken van jouw ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je je zowel op persoonlijk – als professioneel vlak blijft ontwikkelen. Om dit te realiseren hebben wij de Daadkracht Academie opgezet. Dit is een multidisciplinaire opleiding die jou persoonlijk en professioneel verder brengt. Je maakt als kersvers Talent kennis met alle aspecten van proces- en informatiemanagement die belangrijk zijn.

We leren je welke cruciale rol proces- en informatiemanagement spelen in de bedrijfsvoering van een gemeente. Informatiemanagement stuurt de ontwikkeling, inzet, inrichting en beheer van informatie in de gemeentelijke processen op basis van een visie. Procesmanagement geeft grip op de bedrijfsvoering door processen op elkaar af te stemmen en te verbeteren.

Een ander belangrijk onderdeel is het vertalen van visie en organisatiestrategie naar concrete informatie en ICT-beleid. Dit stelt je in staat gemeentelijke organisaties te helpen bij het inrichten, afstemmen en verbeteren van hun werkprocessen. Ook onderwerpen als informatiebeveiliging en privacy, de AVG, de Digitale Agenda 2020 en referentiemodellen als NORA en GEMMA zijn veel gehoord binnen de Daadkracht Academie. Verder krijg je de mogelijkheid je rugzak nog verder te vullen met certificeringen op het gebied van BPMN, Lean, PRINCE2, BiSL en meer.

Tot slot komen jouw adviesvaardigheden uitgebreid aan bod. Op basis van theoretische kaders en intensieve sessies met je collega’s krijg je antwoorden op vragen als: ‘Welke adviesstijl past bij mij?’ ‘Welke van mijn persoonlijke kwaliteiten kan me tot mijn recht laten komen waardoor ik vanuit mijn eigen stijl effectiever kan zijn?’

Het mooiste is: als Talent breng je het geleerde direct in praktijk. Je krijgt de gelegenheid te sparren met je collega’s in een persoonlijke en veilige omgeving.

Ervaar de Daadkracht
Academie

Ben jij het Talent dat wij zoeken
en ben je benieuwd hoe de Daadkracht
Academie er van binnen uitziet?

Solliciteer!

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen