Trainee worden?

heb jij
er de kracht
voor?

Ben jij een Talent?

Ben jij een talent met een grote drive om voor publieke organisaties te werken? Ben je recent afgestudeerd in Bestuurs- of Bedrijfskunde en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan is het traineeship van Daadkracht Talent iets voor jou! 

In ons tweejarige traineeship werk je voor twee tot drie verschillende opdrachtgevers binnen de lokale overheid. Hier houd je je onder andere bezig met procesverbeteringen en bedrijfsvoeringsvraagstukken. Vier dagen per week werk je bij de opdrachtgever aan actuele vraagstukken en 1 dag in de week ben je te vinden op het Daadkracht honk. De vrijdagen staan namelijk in het teken van jouw ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je je zowel op persoonlijk – als professioneel vlak blijft ontwikkelen. Om dit te realiseren hebben wij de Daadkracht Academie opgezet. Dit is een multidisciplinaire opleiding die jou persoonlijk en professioneel verder brengt. Je maakt als kersvers trainee junior adviseur kennis met alle aspecten van proces- en informatiemanagement die belangrijk zijn. 

In twee jaar word je opgeleid tot overheidsadviseur, waarbij je alle tools aangereikt krijgt om je te ontwikkelen op het gebied van processen, informatiebeveiliging of privacy. Daarnaast krijg je de kans je te certificeren op het gebied van BPMN, Lean, PRINCE2, BiSL en meer. Kennis die je opdoet binnen de Daadkracht Academie breng je direct in praktijk. Dit maakt het traineeship bij Daadkracht Talent niet alleen uniek, maar ook de ideale brug van theorie naar praktijk. Zo zal je merken dat je groeit en dat je je een rol als adviseur snel eigen maakt. 

Vanuit Daadkracht Advies krijg je een buddy toegewezen, op wie je altijd terug kunt vallen. Adviseurs van Daadkracht Advies hebben ruime ervaring in de rol van overheidsadviseur en weten precies waar je als trainee mee te maken krijgt.

 

Klinkt interessant? Bekijk hier de vacature en solliciteer!

Meer weten?

Wil je meer weten over het traineeship bij Daadkracht Talent of wil je de Daadkracht Academie met eigen ogen komen bewonderen?

Contact

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen