Vacature – Beheerder Bekendmaken

Kracht
voor de
overheid

Daadkrachter gezocht:
Beheerder Bekendmaken (32 – 40 uur)

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Beheerder Bekendmaken voor 32 tot 40 uur. Ben jij degene die wij zoeken?

Wie zijn wij?

Even terug in de tijd. 1999, het jaar waarin Bart-Jan en Erwin besluiten hun krachten te bundelen tot één belangrijke kracht: Daadkracht. Met hun kennis over de digitale overheid en hun bestuurskundige achtergrond weten zij al snel verschillende overheidsorganisaties te voorzien van een gezonde portie digitale daadkracht. Groeien en ontwikkelen blijken daarin belangrijke werkwoorden, want inmiddels bestaat Daadkracht uit vier bedrijfsonderdelen en telt het directieteam sinds de komst van Jack en Bas vier man. Maar wie zijn wij dan precies als Daadkracht? Dat kan niemand je beter vertellen dan onze eigen mensen, dus we hebben even voor je rondgevraagd. Het resultaat? Daadkracht staat voor:

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Wat neem je mee?

We vinden het belangrijk dat je leuk vindt wat je doet en dat je er goed in bent. Volgens ons speelt motivatie daar een belangrijke rol in. Je bent daarnaast in het bezit van een HBO rechten diploma of MBO diploma op secretarieel -, administratief – of juridisch gebied. Bonuspunten verdienen? Dat kan, door aantoonbare ervaring – of affiniteit met overheden/ regelgeving en gegevensverwerking/ projectadministratie.

Maar wat doen we nou precies?

Daadkracht Bekendmaken ondersteunt en adviseert gemeenten, provincies, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen op het gebied van digitaal bekendmaken en publiceren van regelgeving en vergunningen. Hiermee nemen we overheden veel werk uit handen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons team zijn of haar werk met plezier doet en iedereen kansen krijgt om te groeien en zich te ontwikkelen. We zijn trots op wat we doen, maar vooral op wie we zijn.

Waar ben jij goed in?

Je bent verantwoordelijk voor het volgens een landelijke standaard bekendmaken van regelgeving en vergunningen van overheden op internet. Je onderhoudt daarnaast contact met het team en de opdrachtgever. Klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden zijn een vereiste om succesvol in deze functie te zijn. Verder ben jij georganiseerd, houd je graag overzicht, weet je prioriteiten te stellen en kan je projectmatig en zelfstandig werken.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij verwachten wat van jou, maar uiteraard kun je ook iets van ons verwachten. Zo bieden we je een functie waarbinnen je veel kunt leren en voor verschillende opdrachtgevers kunt werken. Daarnaast krijg je een felbegeerd plekje binnen ons jonge en diverse team, euro’s op je bankrekening aan het eind van iedere maand, uitzicht op een vast dienstverband, 25 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek), jaarlijkse bedrijfsuitjes en goed gevulde koelkasten op kantoor.

Waar moet je nog meer rekening mee houden?

In december worden veel belastingverordeningen vastgesteld die wij bij Daadkracht verwerken. Het is dan bij ons erg druk. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om verlof op te nemen in deze periode. Daadkracht biedt wel de mogelijkheid om op andere momenten voor een langere periode verlof op te nemen.

Doe je mee?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vraag dan de sollicitatieprocedure aan door te mailen naar pz@daadkracht.nl t.a.v. Marlie van Haren. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

We nemen alleen sollicitaties op basis van de instructies uit de sollicitatieprocedure in behandeling. Neem voor eventuele vragen gerust contact met ons op.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen