Daadkracht Talent

Bloed,
Zweet
en Banen

Het traineeship bij Daadkracht Talent is een uniek opleidingsprogramma waarbij jong hoogopgeleid talent gekoppeld wordt aan diverse gemeenten. Gedurende dit tweejarig traineeship worden onze Talenten opgeleid tot adviseur en projectleider. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen de Daadkracht Academie. Hier krijgen Talenten wekelijks nieuwe vakkennis op het gebied van zaakgericht werken, procesontwerp en informatiebeleid.

Theorie en praktijk komen samen door de combinatie van werken en leren: een dag per week doen Talenten nieuwe kennis op binnen de Daadkracht Academie en vier dagen per week brengen ze deze kennis in praktijk bij de opdrachtgever.
Talenten certificeren zich daarnaast gedurende twee jaar op het gebied van onder andere Lean, BPMN, BiSL en PRINCE2.

Benieuwd wat onze Talenten voor jouw organisatie kunnen betekenen of ben je zelf een Talent? We maken graag kennis!

Claudia –
Talent bij ICT NML

“Waar het eerste jaar van Daadkracht Talent gericht is op het opdoen van brede kennis, ga je het tweede jaar de verdieping in. Alle kennis die je opdoet tijdens het traineeship, pas je direct toe in de praktijk.”

Kevin – 
Talent bij gemeente Arnhem

“Als Talent lever je meerwaarde aan organisaties en de maatschappij, terwijl je jezelf ontwikkelt als professional in een veilige omgeving”

Simone – 
Talent bij gemeente Boxmeer

“Toen ik het kantoor bij Daadkracht binnenstapte, was ik meteen enthousiast. De open sfeer sprak mij aan en ik krijg de kans om samen met andere starters een leertraject te doorlopen.”

Jasper –
Talent bij gemeente Rijswijk

“Na vier dagen hard werken bij en voor de opdrachtgever zijn de modules, opdrachten en trainingen op vrijdag de ideale weekafsluiting in een wat informelere setting.”

“Ik ervaar de samenwerking met Daadkracht Talent als positief en constructief.”

– Thijs van Wetten, Servicecentrum MER

Schuilt er een Talent in jou?

Net afgestudeerd en op zoek naar een uniek traineeship binnen de publieke sector? Start de sollicitatieprocedure door te klikken op deze button!

Solliciteer!

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen