Trainingen DROP

Kennis
geeft
kracht

Ben je binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor het publiceren van regelingen, kennisgevingen of verkeersbesluiten? Doordat dit geen dagelijkse taak is, kan dit een lastige en tijdrovende klus zijn.

Daadkracht biedt niet alleen de mogelijkheid volledige publicaties voor je te verzorgen, ook trainingen op maat zijn een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Onze trainingsmogelijkheden bieden uitkomst om meer handigheid te krijgen in het publiceren van regelingen, kennisgevingen en verkeersbesluiten.

We richten de training volledig in naar jouw wensen. Zo ben je na de training weer volledig op de hoogte en ken je alle ins en outs van rechtsgeldig publiceren via DROP. Met welke training kunnen we je verder helpen?

Waarom Daadkracht?

Sample Heading

Onze trainingen zijn altijd op maat, met concrete voorbeelden uit je eigen organisatie en volledig afgestemd op je wensen. Liever iets meer aandacht voor het Word 3.0 sjabloon? Geen probleem!

Sample Heading

Verschillende trainingen combineren en daarmee de verwerking van zowel regelgeving als kennisgevingen onder de knie krijgen? Dat kan!

Sample Heading

Het werken met DROP staat in onze trainingen centraal, maar we vinden het hoe en waarom van bepaalde stappen net zo belangrijk. Door hier aandacht aan te besteden snap je ook vanuit juridisch en technisch oogpunt nog beter hoe DROP werkt.

Sample Heading

We geven onze trainingen bij jou op locatie, zo heb je geen reistijd en heb je direct alles bij de hand.

Met raad
en daad
bijstaan

Regelgeving

Bij de training om regelgeving (verordeningen, beleidsregels, overige besluiten van algemene strekking) in DROP te publiceren kun je rekening houden met een training van 4 tot 6 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en hun kennisniveau.

Binnen deze training behandelen we in ieder geval het opmaken en importeren van het Word 3.0 sjabloon, het toevoegen van metadata volgens de geldende landelijke standaard, het consolideren bij een wijzigingsregeling en het werken met de verschillende rollen binnen DROP.

Kennisgevingen

Tijdens de training kennisgevingen leer je om vergunningen in DROP te verwerken. Afhankelijk van het aantal deelnemers en hun voorkennis kun je rekening houden met een training van 2,5 uur.

De volgende onderdelen komen in ieder geval aan bod: het opmaken van de publicatie in de editor, toevoegen van metadata en daarbij kiezen van de juiste locatiegegevens en het werken met snelkoppelingen in DROP.

Verkeersbesluiten Applicatie

Om verkeersbesluiten bekend te maken moet je gebruik maken van de Verkeersbesluiten Applicatie. Publicatie vindt vervolgens plaats in de Staatscourant. De training neemt standaard 2,5 uur in beslag.

In de training behandelen we onder andere het opmaken van de publicatie in de editor, het kiezen van de juiste metadata en het toevoegen van locatiegegevens.

Daadkracht
helpt

Daadkracht Bekendmaken is marktleider elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en kennisgevingen volgens de Bekendmakingswet. Daadkracht ondersteunt met advies, training en invoerdiensten.

“De specialisten van Daadkracht willen je echt een stap verder brengen en delen graag hun kennis.”

– Marley ten Berge, gemeente Rijssen-Holten

Wat kunnen we
voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen