Over ons

De daad
bij het
woord

Wij zijn Daadkracht.

Sinds 1999 bouwt Daadkracht wij aan de digitale overheid. Wij leveren advies en ondersteuning op gebied van elektronisch bekendmaken, organisatievraagstukken gerelateerd aan digitale dienstverlening en we creëren opleidings- en ervaringsplekken voor jong talent. 

In onze jonge, platte organisatie komen verschillende disciplines samen die bijdragen aan een gemeenschappelijk doel: de ontwikkeling van de digitale overheid.

Dit doen we op het gebied van elektronisch bekendmaken, advies over de digitalisering van de overheid en door jong talent op te leiden tot adviseurs van de toekomst. Wij geloven dat een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en vertrouwen leiden tot nieuwe kansen, groei en ontwikkeling. Samen werken wij aan de ontwikkeling van de digitale overheid. Dat doen we elke dag, met veel plezier.

Daadkracht is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Daadkracht Bekendmaken is marktleider elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en kennisgevingen volgens de Bekendmakingswet. Daadkracht ondersteunt met advies, training en invoerdiensten.

Daadkracht Advies ondersteunt lokale overheden bij vraagstukken over bedrijfsvoering, informatiehuishouding en dienstverlening. De adviseurs van Daadkracht zijn specialist in het optimaliseren van processen, het invoeren van zaakgericht werken, privacyvraagstukken, informatie-architecturen en informatiebeveiliging.

Daadkracht Digitaal helpt overheden bij het inrichten en verbeteren van hun website. Daadkracht doet dit met onderzoek, concrete oplossingen en ondersteuning bij de uitvoering. Toegankelijk, vindbaar en gebruiksvriendelijk.

Daadkracht Talent biedt talentvolle mensen aan die net klaar zijn met hun studie. Alumni bestuurs- en bedrijfskunde werken, leren en doen de nodige vakkennis op bij gemeenten onder begeleiding van Daadkracht en de Daadkracht Academie. Zo kunnen zij goed voorbereid bij jouw organisatie aan de slag.

Daadkracht Stafbureau verleent facilitaire diensten aan de andere onderdelen van Daadkracht (personeel en organisatie, informatie- en communicatietechnologie, marketing en communicatie, kwaliteitszorg, verkoop en relatiebeheer).

Algemene Bedrijfsgegevens

“DE AMBITIEUZE NAAM
DAADKRACHT WORDT OOK
WERKELIJK IN DE PRAKTIJK WAARGEMAAKT.”

Luuk Vos – gemeente Woudenberg

Wat kunnen we voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen