Over ons

De daad
bij het
woord

Wij zijn Daadkracht.

In onze jonge, platte organisatie komen verschillende disciplines samen die sinds 1999 bouwen aan een gemeenschappelijk doel: de ontwikkeling van de digitale overheid. Dit doen we op het gebied van elektronisch bekendmaken, door te adviseren over de digitalisering van de overheid en door jong talent op te leiden tot de adviseurs van de toekomst.

We doen dit iedere dag met veel plezier. Wij geloven dat persoonlijke aanpak, flexibiliteit en vertrouwen leiden tot nieuwe kansen, groei en ontwikkeling. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Niet voor niets is Daadkracht ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Missie
Onze Daadkrachters ontzorgen en inspireren overheden. Samen werken we maatschappelijk verantwoord aan toegankelijke dienstverlening en betrouwbare informatievoorziening voor inwoners en ondernemers.

Visie
Daadkrachters zijn gedreven en ambitieus, ze halen het beste uit zichzelf voor de klant. We investeren in de groei van Daadkrachters zodat zij kennis en kunde elke dag inzetten voor de overheid. Met veel plezier!

We helpen overheden met het verbeteren van hun dienstverlening, communicatie, bedrijfsvoering en informatievoorziening. Daadkrachters vertalen wet- en regelgeving naar de praktijk. Samen realiseren we de ambities van onze klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Daadkrachters vanzelfsprekend.

Daadkracht bestaat uit verschillende BV’s. Zo voelt het trouwens niet in de praktijk! We hebben bijvoorbeeld één kantoor en werken voortdurend samen. Juist door onze expertises en krachten te bundelen behalen we de beste resultaten. Dit zijn onze BV’s:

Daadkracht Bekendmaken is marktleider elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en kennisgevingen volgens de Bekendmakingswet. Daadkracht ondersteunt met advies, training en invoerdiensten.

Daadkracht Advies ondersteunt lokale overheden bij vraagstukken over bedrijfsvoering, informatiehuishouding en dienstverlening. De adviseurs van Daadkracht zijn specialist in het optimaliseren van processen, het invoeren van zaakgericht werken, privacyvraagstukken, informatie-architecturen en informatiebeveiliging.

Daadkracht Digitaal helpt overheden bij het inrichten en verbeteren van hun website. Daadkracht doet dit met onderzoek, concrete oplossingen en ondersteuning bij de uitvoering. Toegankelijk, vindbaar en gebruiksvriendelijk.

Daadkracht Talent biedt talentvolle mensen aan die net klaar zijn met hun studie. Alumni bestuurs- en bedrijfskunde werken, leren en doen de nodige vakkennis op bij gemeenten onder begeleiding van Daadkracht en de Daadkracht Academie. Zo kunnen zij goed voorbereid bij jouw organisatie aan de slag.

Daadkracht Stafbureau verleent facilitaire diensten aan de andere onderdelen van Daadkracht (personeel en organisatie, informatie- en communicatietechnologie, contractbeheer, financiën, marketing en communicatie, kwaliteitszorg, verkoop en relatiebeheer).

“VOOR ELKE VERANDERING IN DE WERELD IS ER KRACHT NODIG.”

Erwin Snijder – Adviseur/oprichter Daadkracht

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Goed zorgen voor onze mensen en omgeving. Dat vinden we belangrijk en dat voel je terug in onze bedrijfsvoering en de manier waarop we met (onze) mensen omgaan. Om wat voorbeelden te noemen: We bieden allerlei stage- en opleidingsmogelijkheden, hebben duurzaamheidsdoelen die de landelijke normen overtreffen, vinden talent en motivatie belangrijker dan je achtergrond, steunen lokale (sport)verenigingen en cultuur, en hebben een Daadkracht Fonds voor ondersteuning van maatschappelijke initiatieven door medewerkers. Maar misschien wel het belangrijkste: We zijn altijd op zoek naar verbetermogelijkheden en staan open voor nieuwe ideeën en feedback. We doen ons best maar het kan altijd beter. Hier lees je meer!

Wat kunnen we voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen