5 jaar Talent

De
DAAD
BIJ HET

Woord

Daadkracht Talent bestaat 5 jaar!

0
Duizend afgelegde kilometers met de trein
0
Talenten
0
Gegeven opleidingsmodules
0
Klantopdrachten

Wat begon met een droom, veranderde naar een visie en werd realiteit: Daadkracht Talent. In 2019 startten we een opleidingstraject in proces- en informatiemanagement voor fris afgestudeerde, talentvolle mensen. We openden ons eigen opleidingsinstituut, de Daadkracht Academie. De eerste lichting trainees is inmiddels uitgegroeid tot volwaardig adviseur en geeft haar kennis en ervaring door aan nieuwe trainees. Hoe geweldig is dat? Wij zijn ontzettend trots. En we willen graag wat Daadkracht met jou delen.

Heeft jouw organisatie ook dromen en visies en kan ze wat Daadkracht gebruiken om deze te realiseren? Heeft jouw organisatie simpelweg wat Daadkrachtige ondersteuning nodig bij een project? Of lijkt het je leuk om jong, Daadkrachtig talent op een andere manier in jouw organisatie aan de slag te zetten? Onze Talenten staan klaar!

Twee keer per jaar start er een nieuwe lichting met trainees. Neem snel contact op om een van onze 8 trainees voor jouw organisatie veilig te stellen!

Heb jij

er de
kracht
Voor?

Daadkracht talent voor jou

In maart 2024 start onze Lustrumgroep met 8 nieuwe trainees junior adviseur. Interesse om met hen samen te werken? Bel of mail met Anne

Schakel, jong, flexibiliteit, helpen,
1 team, kansen, leren,
persoonlijk, talent, vertrouwen,
groei, ontwikkeling.

Meer weten?

Wil je meer weten over Daadkracht Talent?

Lees meer over Daadkracht Talent.

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen