Daadkracht Academie

Kennis
geeft
kracht

Gemeenten staan voor een grote uitdaging.  Ze krijgen steeds meer te maken met digitaliseringsvraagstukken waarbij privacy, sturingsinformatie en nieuwe technologie een belangrijke rol spelen.  Ook nieuwe wetgeving zoals de Woo, WEP en Wmebv hebben grote impact op de informatiehuishouding en processen van de lokale overheid.  Bij de Daadkracht Academie leer je in een dynamische omgeving hoe je als professional bij de overheid meegaat in de nieuwste ontwikkelingen.  

Wil jij je verder ontwikkelen als young professional bij de digitaliserende overheid? Je kennis en vaardigheden uitbreiden en tegelijkertijd bij een overheidsorganisatie werken? Dan is de Daadkracht Academie iets voor jou! Wij verzorgen opleidingen voor starters en professionals waarmee jij je samen met andere starters verder ontwikkelt in je werk bij de overheid.  Je wordt begeleid door onze eigen adviseurs met jarenlange ervaring bij overheidsinstellingen in heel Nederland.  Zij vertalen theoretische modellen direct naar de praktijk.  

Heb jij
er de
kracht
voor?

“Onze aanpak is uniek. Dankzij jarenlange ervaring in het werkveld vertalen we theoretische modellen direct naar de praktijk.

– Erwin Snijder, Directeur/Oprichter Daadkracht

Wil jij je verder ontwikkelen?

Wil jij je verder ontwikkelen als young professional binnen de digitaliserende overheid? Schrijf je hier direct in of bespreek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen