Daadkracht Academie

een goede daad is goud waard

Overheidsorganisaties staan voor een grote uitdaging.
Ze krijgen
steeds meer te maken met digitaliseringsvraagstukken waarbij privacy, sturingsinformatie, toegankelijkheid en nieuwe technologie een belangrijke rol spelen. Ooknieuwe wetgeving zoals de grote impact op de informatiehuishouding en processen van de lokale overheid. Bij de Daadkracht Academie leer je in een dynamische omgeving hoe je als professional bij de overheid meegaat in de nieuwste ontwikkelingen.  

Wil jij je verder ontwikkelen bij de digitaliserende overheid? Je kennis en vaardigheden uitbreiden en tegelijkertijd bij een overheidsorganisatie werken? Dan is de Daadkracht Academie iets voor jou! Wij verzorgen trainingen en opleidingen voor starters en professionals waarmee jij aan de slag kan met jouw digitaliseringsvraagstukken.  Je wordt begeleid door onze eigen adviseurs met jarenlange praktijkervaring bij overheidsinstellingen in heel Nederland.  Zij vertalen theoretische modellen direct naar de praktijk. 
Zo helpen we jou beter en slimmer te worden in je werk!

Heb jij
er de
kracht
voor?

Wil jij je verder ontwikkelen?

Wil jij je verder ontwikkelen als (young) professional binnen de digitaliserende overheid? Schrijf je hier direct in of bespreek de mogelijkheden. 

Neem contact op

“Een leven lang leren is voor ons essentieel. Met de Academie helpen we jou daar graag bij!

Lisa Bosma, Kwartiermaker Daadkracht Academie

“Voor elke verandering in de wereld is er kracht nodig.”

– Erwin Snijder, Adviseur/oprichter Daadkracht

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen