Werken met onze trainees junior adviseur

Bloed,
zweet
en banen

Jonge talentvolle mensen met een kersvers diploma op zak die klaar zijn om hun kennis en kunde in de praktijk te brengen. Dat zijn de trainees junior adviseur van Daadkracht Talent. Ze zijn klaar voor de volgende stap: opgeleid worden tot topadviseur om overheden verder te helpen. Nieuwe relevante vakkennis doen ze op bij de Daadkracht Academie en brengen deze direct in de praktijk bij de gemeente waar zij werkzaam zijn. Ook jij kan werken met onze trainees junior adviseur: ze gaan graag bij jouw organisatie aan de slag!

Trainees junior adviseur bij Daadkracht Talent krijgen ondersteuning van de adviseurs bij Daadkracht Advies. Zij hebben ruime ervaring als adviseur of projectleider bij diverse gemeenten op het gebied van informatiemanagement, procesontwerp en de implementatie van zaakgericht werken. Onze adviseurs weten door hun ervaring als geen ander welke uitdagingen onze trainees junior adviseur te wachten staan.

Zodoende kunnen wij onze trainees junior adviseur beter voorbereiden, maar ook begeleiden en coachen als ze vastlopen. Zo komen zij sterk in hun schoenen te staan.

De Daadkracht Academie is de ideale leerschool voor talenten om theorie en praktijk met elkaar te koppelen en kennis en ervaringen onderling te delen. De opleiding biedt zowel theoretische verdieping op het gebied van informatie- en procesmanagement als ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze trainees junior adviseur hebben een WO-opleiding afgerond en hebben 0–2 jaar werkervaring. Zij werken bij gemeenten die vanuit hun dienstverleningsstrategie implementatietrajecten starten of zijn gestart op het gebied van zaakgericht werken, procesherontwerp en informatiebeleid.

Daadkracht
voor kansen

Daadkracht Talent biedt talentvolle mensen aan die net klaar zijn met hun studie. Alumni bestuurs- en bedrijfskunde werken, leren en doen de nodige vakkennis op bij gemeenten onder begeleiding van Daadkracht en de Daadkracht Academie. Zo kunnen zij goed voorbereid bij jouw organisatie aan de slag.

INTERVIEW OUD-TRAINEES

Benieuwd hoe een aantal oud-trainees het traineeship hebben ervaren? Klik op de knop om meer te lezen over hoe het Lisa, Tobias en Robin afging als eerste lichting!

Het interview

Trainees hebben

daadkracht

Daadkracht gaat verder waar anderen stoppen.”

– Willem Verlijsdonk, gemeente Helmond

Trainees bij jouw organisatie aan de slag?

Meer weten of benieuwd wat onze trainees junior adviseur voor uw organisatie kunnen betekenen?

Contact

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen