Bekendmaken

Met raad
en daad
bijstaan

Ben je bij jouw organisatie verantwoordelijk voor het publiceren en bekendmaken van regelingen, kennisgevingen of verkeersbesluiten? Dan hebben wij een gemeenschappelijk doel: inwoners tijdig voorzien van de juiste overheidsinformatie. Uit ervaring weten we dat het publiceren in DROP een lastige en tijdrovende klus kan zijn. Niet voor niets vertrouwen meer dan 350 overheidsorganisaties hun publicaties toe aan onze beheerders. Je stuurt ons een Word-document, wij doen de rest.

Naast het dagelijks beheer van jouw regelingen, kennisgevingen en/of verkeersbesluiten staan onze Daadkrachters klaar voor trainingen, kennissessies of procesoptimalisatie. Samen bekijken we je wensen en behoeften en bepalen we welke (maatwerk) dienstverlening het beste bij je past. Daadkracht werkt volgens de ISO 9001:2015 certificering omdat de kwaliteit van ons werk de hoogste prioriteit heeft.

Expertise als marktleider

Maak gebruik van onze expertise als marktleider en sluit je aan bij Daadkracht!

Tevreden klanten

Onze organisaties gaven Daadkracht in 2023 een 8,5!

Start een proefperiode

Eerst zien dan geloven? Start een proefperiode.

Bevlogen Daadkrachters

Maak kennis met onze bekwame beheerders!

Goedkoper dan zelf doen

Benieuwd naar wat een samenwerking met Daadkracht voor jouw organisatie kan betekenen? We maken voor je inzichtelijk wat de besparing is als Daadkracht de verwerking in DROP uit handen neemt. Zo heb je een duidelijke weergave van de besparing in tijd en geld, mét de garantie op een correcte publicatie.

Vraag hier jouw berekening aan

Heb jij
er de

kracht
voor?

“Je kan niet alleen op ons vertrouwen bij de reguliere publicaties, maar ook bij drukte, spoed en juridisch lastige publicaties.”

Denise Jans – Wassink, operationeel directeur, Daadkracht Bekendmaken

Wat kunnen we voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of download onze brochure.

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen