Digitale toegankelijkheid

Optimisme
leidt tot
kracht

Iedereen moet kunnen meedoen als het gaat om de digitale dienstverlening van de overheid. Dat is niet alleen onze overtuiging, maar is ook vastgelegd in de toegankelijkheidswet WCAG 2.1. Zo’n 25 procent van de Nederlanders heeft een beperking of chronische ziekte en ervaart hierdoor digitale drempels. Die drempels willen we samen wegnemen.  

Daadkracht ondersteunt overheidsorganisaties op allerlei manieren bij het digitaal toegankelijk maken van hun website. Doordat al onze adviseurs jarenlang zelf bij en voor overheden hebben gewerkt, kennen zij de cultuur en besluitvorming bij de overheid. Ze spreken dus letterlijk dezelfde taal! Deze praktijkinzichten zie je terug in ons werk.

Geen woorden
maar daden

Wat kunnen we voor je doen?

Sample Heading

Onderzoek
We brengen in kaart hoe digitaal toegankelijk jouw website is. Dit kan eventueel ter voorbereiding van een toegankelijkheidsaudit.

Sample Heading

Webredactie
Onze webredacteuren schrijven en/of redigeren jouw webteksten zodat deze voldoen aan de toegankelijkheidseisen.

Sample Heading

Advies
We adviseren over hoe je jouw website digitaal toegankelijk maakt aan de hand van een nulmeting en een uitvoerbaar plan van aanpak met praktische handvatten.

Sample Heading

Projectleiding
Onze ervaren projectleiders begeleiden het gehele traject naar een toegankelijke website bijvoorbeeld door aanbesteding, beheer borgen, vaststellen van structuur, en gebruikersonderzoeken.

Sample Heading

Trainingen
Leer alles over bijvoorbeeld toegankelijke PDF’s of Siteimprove. Onze bevlogen trainers ontwikkelen ook trainingen op maat over een onderwerp waar jouw organisatie meer over wil leren.

“Overheden helpen door
ze maximaal te ontzorgen
en in positieve zin te verrassen.”

– Bart-Jan Flos, Directeur/ Oprichter Daadkracht

Wat kunnen we
voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen