Trainee worden?

heb jij
er de kracht
voor?

Ben jij een Talent?

Ben jij een talent met een grote drive om voor publieke organisaties te werken? Ben je recent afgestudeerd in Bestuurs- of Bedrijfskunde en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Of werk je als starter bij een overheidsorganisatie en wil je jouw rugzak verder vullen met inhoudelijke kennis en vaardigheden? Dan is het traineeship van Daadkracht Talent iets voor jou! 

In twee jaar krijg je alle tools aangereikt om je te ontwikkelen tot multidisciplinair adviseur voor de overheid. Je verdiept je onder andere in het digitaliseren van de dienstverlening, optimaliseren van processen en veilig maken en houden van informatievoorziening. Daarbij krijg je de kans je te certificeren op het gebied van BiSL, ISO 27001/27002, Lean Six Sigma Orange Belt en meer. Kennis die je opdoet binnen de Daadkracht Academie breng je direct in praktijk.

Als je als trainee junior adviseur bij Daadkracht in dienst gaat, werk je voor opdrachtgevers binnen de lokale overheid.

Hier houd je je onder andere bezig met procesverbeteringen en bedrijfsvoeringsvraagstukken. Vier dagen per week werk je bij de opdrachtgever aan actuele vraagstukken en 1 dag in de week ben je te vinden bij Daadkracht. De vrijdagen staan namelijk in het teken van jouw ontwikkeling.

Vanuit Daadkracht krijg je een buddy toegewezen, op wie je altijd terug kunt vallen. De collega’s bij Daadkracht hebben ruime ervaring in de rol van overheidsadviseur en weten precies waar je als trainee mee te maken krijgt.

Ook als starter in dienst van de overheid kan je starten aan dit traineeship. Afhankelijk van je achtergrond en ervaring volg je de opleiding gedeeltelijk of volledig. Je komt dan op de vrijdagen naar de Daadkracht Academie om de opleiding te volgen. Daarna pas je je nieuwe kennis en vaardigheden direct toe bij jouw organisatie. Zo word je optimaal klaargestoomd voor een rol als adviseur en/of projectleider!

Heb jij
er de
kracht
voor?

Daadkracht academie voor jou

Dit is een multidisciplinaire opleiding die jou persoonlijk en professioneel verder brengt. Je maakt als kersverse trainee junior adviseur kennis met alle aspecten van proces- en informatiemanagement die belangrijk zijn.

INTERVIEW OUD-TRAINEES

Benieuwd hoe een aantal oud-trainees het traineeship hebben ervaren? Klik op de knop om meer te lezen over hoe het Lisa, Tobias en Robin afging als eerste lichting!

Het interview

Trainees hebben

daadkracht

“Een leven lang leren is voor ons essentieel. Met de Academie helpen we jou daar graag bij!

– Lisa Bosma, Kwartiermaker Daadkracht Academie

Meer weten?

Wil je meer weten over het traineeship bij Daadkracht Talent of wil je de Daadkracht Academie met eigen ogen komen bewonderen?

Contact

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen