Beheer bekendmakingen in DROP

Een goede
daad is
goud waard

Het bekendmaken van een verordening met behulp van DROP kan een tijdrovende klus zijn. Maar wel een belangrijke!
De Bekendmakingswet bepaalt dat een verordening pas in werking treedt wanneer je deze rechtsgeldig bekendmaakt in een publicatieblad op officielebekendmakingen.nl.

Een onvolledige bekendmaking kan niet alleen (juridische) gevolgen hebben voor jouw organisatie, maar is bovenal vervelend voor jouw inwoners.

Onze bevlogen beheerders staan klaar om al jouw regelingen, kennisgevingen en verkeersbesluiten altijd op tijd en rechtsgeldig te publiceren. Ook op piekmomenten, zoals de decembermaand. Jij hoeft enkel de te publiceren documenten naar ons te mailen. En dat is écht zo snel en makkelijk als het lijkt. Hou je toch liever zelf de touwtjes in handen? Dan kunnen wij ook gedeeltelijk ondersteunen. Je voert bijvoorbeeld zelf nog een laatste controle uit.

Wist je dat we naast het beheerwerk ook andere diensten aanbieden? We verzorgen onder andere trainingen en ondersteunen bij de digitale terinzagelegging.

Hoe werkt het?

Sample Heading

Je stuurt ons per mail het juiste Word-document (hier stellen wij geen nadere eisen aan, het hoeft niet te voldoen aan het 3.0 sjabloon).

Sample Heading

Je ontvangt een bericht van ontvangst en wij controleren alle bestanden op volledigheid, correctheid en privacygevoelige gegevens.

Sample Heading

Wij zorgen voor een correcte – en rechtsgeldige bekendmaking op officielebekendmakingen.nl, voorzien van de juiste metadata. Indien van toepassing verzorgen we ook de publicatie en/of consolidatie op overheid.nl.

Sample Heading

Je ontvangt een terugkoppeling per mail waar en wanneer de bekendmaking beschikbaar is.

Wijze
raad
is
halve
daad

“Wij ontzorgen graag onze aangesloten organisaties. Zij hoeven ons alleen de documenten in Word toe te sturen, en wij zorgen voor de rest!”

– Caitlin Kappert, Beheerder Bekendmaken

Daadkracht
helpt

We zijn trots dat we veel overheidsorganisaties mogen ondersteunen. Zo kiezen ruim 350 overheden, variërend van grote gemeenten en provincies tot kleine gemeenten, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen, voor de zekerheid, hulp en expertise van Daadkracht. In 2023 verzorgden we ruim 90.000 publicaties. Samen bouwen we aan een transparante overheid.

“In de decembermaand is het druk bij ons. Samen met het team doen we er alles aan om de publicaties op tijd te publiceren. Grote drukte, hard werken en teamwork

– Eva Petranovic, Beheerder Bekendmaken

Wat kunnen we
voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen