Beheer bekendmakingen in DROP

Een goede
daad is
goud waard

Stel, de gemeenteraad van je gemeente stelt een nieuwe Algemene plaatselijke verordening vast. 

Voordat de gemeente vergunningen mag verlenen op basis van deze verordening moet je ervoor zorgen dat deze rechtsgeldig bekendgemaakt wordt op officielebekendmakingen.nl met behulp van DROP.

Als je niet rechtsgeldig bekendmaakt, treedt de verordening namelijk niet in werking.

Het bekendmaken van een verordening kan een tijdrovende klus zijn. Het is geen dagelijkse taak en daardoor lastig om hier handigheid in te krijgen. Ook het publiceren van alle kennisgevingen kan vanwege het grote volume een aanslag op je agenda zijn. Daadkracht biedt je graag een helpende hand!

We kunnen de volledige publicatie van alle bekendmakingen verzorgen. Zo ervaar je het gemak van de hulp van Daadkracht, kost het je weinig tijd en heb je garantie dat alle besluiten tijdig en rechtsgeldig gepubliceerd worden.

Hoe werkt het?

Sample Heading

Je stuurt ons per mail het juiste Word-document (hier stellen wij geen nadere eisen aan, het hoeft niet te voldoen aan het 3.0 sjabloon).

Sample Heading

Je ontvangt een bericht van ontvangst en wij controleren alle bestanden op volledigheid, correctheid en privacygevoelige gegevens.

Sample Heading

Wij zorgen voor een correcte – en rechtsgeldige bekendmaking op officielebekendmakingen.nl, voorzien van de juiste metadata. Indien van toepassing verzorgen we ook de publicatie en/of consolidatie op overheid.nl.

Sample Heading

Je ontvangt een terugkoppeling per mail waar en wanneer de bekendmaking beschikbaar is.

Wijze
raad
is
halve
daad

Of het nu gaat om hulp bij het beheer van regelgeving of kennisgevingen in DROP of publicaties in de Verkeersbesluiten Applicatie; Daadkracht staat voor je klaar!

Ruim 350 overheden, variërend van grote gemeenten en provincies tot kleine gemeenten en gemeenschappelijke regelingen, kozen al voor de zekerheid, hulp en expertise van Daadkracht.

Daadkracht is specialist en marktleider op het gebied van elektronisch bekendmaken. Zo verzorgden we in 2021 ruim 75.000 publicaties.

Onze mensen hebben alle kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat uw bekendmakingen op de juiste wijze, en op tijd, verwerkt worden. Ook op piekmomenten!

Daarnaast staan zij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en zijn zij op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent elektronisch bekendmaken. Zo weet je zeker dat bekendmakingen altijd conform de wet gepubliceerd worden.

Daadkracht
helpt

Daadkracht Bekendmaken is marktleider elektronisch publiceren van regelgeving, mededelingen en kennisgevingen volgens de Bekendmakingswet. Daadkracht ondersteunt met advies, training en invoerdiensten.

We hebben een optimale samenwerking: Wij zorgen voor de inhoud en Daadkracht zorgt voor de totale verwerking in DROP”

– Sacco Toncman, Provincie Noord-Brabant

Wat kunnen we
voor jou doen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Deze organisaties gingen je voor:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen