Vacature – Talent

Heb jij er
de kracht
voor?

Daadkrachter gezocht: Talent (40 uur)

We zijn op zoek naar jou!

Voor de versterking van ons team is Daadkracht Talent op zoek naar een Talent om met ons mee te groeien in een intensief traineeship. Ben jij recent afgestudeerd in Bestuurskunde of Bedrijfskunde en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Spreekt het je aan om voor verschillende opdrachtgevers te werken binnen de lokale overheid? Ben je leergierig, heb je affiniteit met publieke organisaties, procesverbeteringen en bedrijfsvoeringsvraagstukken? Dan ben jij het Talent dat wij zoeken!

Schakel

Als jonge professional binnen Daadkracht Talent ben jij de schakel tussen mens en de bedrijfsvoering. Je ondersteunt de opdrachtgever in het verbeteren van de dienstverlening. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van processen, informatiebeveiliging of privacy. Hierbij wordt van jou verwacht dat je een nieuwsgierige en open houding hebt. Gedurende het tweejarig traineeship zal je voor twee tot drie verschillende opdrachtgevers werkzaam zijn.

Daadkracht Academie

Je krijgt binnen Daadkracht Talent de mogelijkheid om je te certificeren op het gebied van BPMN, Lean, PRINCE2, BiSL en meer. Daarnaast kijk je uit naar de interactieve vrijdagsessies binnen de Daadkracht Academie waarbij je met mede-Talenten ingaat op actuele onderwerpen en je jezelf steeds verder ontwikkelt tot adviseur. Opgedane vrijdagkennis uit de Daadkracht Academie neem je op maandag weer mee naar je opdrachtgever, waar je deze direct in praktijk brengt.

Waar ga je als Talent mee aan de slag?

Je bent breed inzetbaar, wat maakt dat je de kans krijgt in verschillende keukens mee te kijken. Voorbeelden van taken zijn onder andere: ondersteunen in het inzichtelijk en overzichtelijk maken van werkwijzen binnen lokale overheidsinstanties, projectondersteuning op het gebied van zaakgericht werken en digitalisering en ondersteuning bij procesoptimalisaties. Daarnaast draag je bij aan het bouwen aan – en borgen van een goede klantrelatie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Naast de kans om ervaring op te doen binnen verschillende organisaties en de unieke combinatie van leren en werken, bieden we je uiteraard nog meer. Wat dacht je van euro’s op je bankrekening aan het einde van de maand, 25 vakantiedagen, uitzicht op een vast dienstverband, samenwerken met en deel uitmaken van een jong en divers team en goedgevulde koelkasten op kantoor?

Doe je mee?

Zie jij jezelf al rondlopen tussen de Talenten op de Daadkracht Academie en ben je klaar om overheidsorganisaties verder op weg te helpen met jouw kennis en kunde? Weet je analytisch te werk te gaan en beschik jij over een gezonde portie daadkracht?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact op met Cas Peters van Jeij. Bel naar 06-11798832 of stuur een mailtje naar cas.peters@jeij.nl

Solliciteer

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075T, 6546 BB Nijmegen