Gemeente Waadhoeke – Website vernieuwing

Kracht is
niets anders
dan evenwicht

Bas van Rens

Diverse Friese gemeenten fuseerden in 2018 naar de nieuwe Gemeente Waadhoeke. Er komen heel veel verschillende zaken kijken bij zo’n fusie, waaronder een vernieuwing van de website. Ik ben Bas van Rens en namens Daadkracht heb ik de projectleiding voor de vernieuwing van de website van gemeente Waadhoeke voor mijn rekening genomen. 

Douwe van der Wal van gemeente Waadhoeke over de samenwerking: “Wat ons bij Daadkracht aanspreekt – al vanaf het eerste contact en ook in de offerte – is de ‘recht toe recht aan’ benadering. Dat het niet moeilijker wordt gemaakt dan het is. De naam Daadkracht zegt het eigenlijk al. Bas neemt je bovendien mee in het proces, denkt ook mee. Nog tijdens het offertestadium waarschuwde hij voor een aantal technische issues. Dat wekte bij ons vertrouwen op, hij weet duidelijk waar hij het over heeft.”  

Een website die voor iedereen toegankelijk is. Waar een bezoeker snel, eenvoudig en prettig kan doen waarvoor hij of zij komt. Zonder gedoe. Hoe bereik je dat? Luister naar je inwoners, durf keuzes te maken en verbeter hiermee je dienstverlening.

De projecten waar ik vanuit Daadkracht bij betrokken ben, variëren van gebruikersonderzoek tot het schrijven van content en van het creëren van draagvlak binnen de organisatie tot de selectie van CMS of leverancier. Zo lever ik een bijdrage aan de online dienstverlening van overheden.

“Bas deed de projectleiding voor onze nieuwe toptakenwebsite. Dankzij hem zijn wij als webteam bekender geworden met het gebruik van toptaken.”

– Douwe van der Wal, gemeente Waadhoeke

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen