Tijd en geld besparen? Besteed het beheer in DROP uit aan Daadkracht

GOEDKOPER DAN ZELF DOEN

Door het dagelijkse beheer van regelgeving en kennisgevingen bij Daadkracht te beleggen blijft er tijd over voor andere belangrijke taken.

Het bekendmaken van regelgeving kan namelijk een tijdrovende klus zijn. Het publiceren in DROP is veelal geen dagelijkse taak, waardoor het lastig is om hier handigheid in te creëren. Toch is het belangrijk dat dit op correcte wijze gebeurt, omdat dit anders juridische gevolgen voor jouw organisatie kan hebben. Meer dan eens neemt dit daarom al snel een dagdeel in beslag.

Bij uitbesteden is er naast een besparing in tijd en geld, ook de garantie op een correcte publicatie.

Het publiceren van alle kennisgevingen kan vanwege het grote volume een aanslag op je agenda zijn. Hierbij is het belangrijk om de continuïteit te waarborgen, juist ook op piekmomenten.

Bij een samenwerking met Daadkracht zorgen we ervoor dat jij nauwelijks tijd kwijt bent met het aanleveren van de te publiceren bekendmakingen. Zo kun je door met je dagelijkse werkzaamheden en heb je de garantie dat jouw bekendmakingen tijdig en rechtsgeldig gepubliceerd worden

Wij hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van de kennis en ervaring van Daadkracht. Zo kunnen wij ons richten op onze kerntaken én hebben we zekerheid.”

Sacco Toncman, provincie Noord-Brabant

Benieuwd naar wat een samenwerking met Daadkracht voor jouw organisatie kan betekenen? We maken voor je inzichtelijk wat de besparing is als Daadkracht de verwerking in DROP uit handen neemt. Zo heb je een duidelijke weergave van de besparing in tijd en geld, mét de garantie op een correcte publicatie. Dit kan je intern helpen om de problematiek rondom het elektronisch bekendmaken aan te tonen of bijvoorbeeld om budget vrij te krijgen.

 

We kijken graag met je mee om met een vrijblijvende prijsberekening inzichtelijk te maken wat je kunt uitsparen. Hiervoor ontvangen we graag de volgende gegevens:

  Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op zodat we een concrete prijsberekening voor de organisatie kunnen maken.

  Contact

  024 344 6288
  info@daadkracht.nl

  Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
  Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen