Het laatste nieuws

Daadkracht kennispartner van Raadslid.Nu

NIJMEGEN/DEN HAAG – De kennispartnerrelatie van Daadkracht en de Nederlandse vereniging voor raadsleden Raadslid.Nu is vastgelegd in een overeenkomst die is getekend door Mark den Boer, voorzitter van Raadslid.Nu, en onze directeur Bart Jan Flos. Raadslid.Nu ondersteunt raadsleden en gemeenteraden in het zo goed mogelijk vervullen van hun rol.

Ondertekening

Daadkracht voert sinds 2007 het Nationaal Raadsledenonderzoek uit, een trendonderzoek naar de tijdsbesteding, werkzaamheden en honorering van gemeenteraadsleden in Nederland. De laatste twee edities van het onderzoek heeft Daadkracht reeds in samenwerking met Raadslid.Nu uitgevoerd. Deze samenwerking is nu beklonken in de kennispartnerrelatie.

De kennispartnerrelatie van Raadslid.Nu en Daadkracht is gericht op een inhoudelijke samenwerking op verdere onderzoeken naar tijdsbesteding en werkzaamheden van raadsleden en op het aandacht geven aan de wijze van bekendmaking van verordeningen die door de raad zijn vastgesteld. Raadslid.Nu verwacht dat met deze kennispartnerrelatie de ondersteuning van raad en raadsleden effectiever vorm kan worden gegeven.

Meer informatie over de vereniging voor raadsleden vindt u op de website van Raadslid.Nu.

Dit bericht delen:

Contact

024 344 6288
info@daadkracht.nl

Postbus 6635, 6503 GC Nijmegen
Kerkenbos 1075-A, 6546 BB Nijmegen